Βασιλόπουλος: «Ζούμε κάτι μοναδικό, να το ευχαριστηθούμε όλοι»!

Βασιλόπουλος: «Ζούμε κάτι μοναδικό, να το ευχαριστηθούμε όλοι»!

bet365

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε στο gazzetta.gr για τον τελικό του BCL με την Μονακό (06/05, 20:30), στάθηκε στην υπέροχη ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και τόνισε πως, ότι και να γίνει, πρέπει να δώσουν όλοι το 100% του εαυτού τους.

Η στιγμή που περίμενε χρόνια η ΑΕΚ έφτασε!

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά από 18 χρόνια διεκδικούν ξανά ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο και, μάλιστα, μπροστά στο κοινό τους!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Η «Βασίλισσα» υποδέχεται την Μονακό (06/05, 20:30) στο «Νίκος Γκάλης» και με «όπλο» τους οπαδούς της θα επιδιώξει να κατακτήσει το δεύτερο τρόπαιο της σεζόν.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε στο gazzetta.gr, ενόψει της αναμέτρησης, και υποστήριξε αρχικά: «Είναι πάρα πολύ δύσκολη ομάδα η Μονακό. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι με την Μούρθια και να παίξουμε πολύ καλά, δίνοντας το 100% του εαυτού μας. Είναι μια ομάδα που παίζει για 40 λεπτά πάρα πολύ δυνατά», και πρόσθεσε για την επιβλητική παρουσία που είχε η γαλλική ομάδα όλη τη σεζόν: «Δεν μας αγχώνει, αλλά μας κάνει πιο προσεκτικούς και συγκεντρωμένους σε αυτά που έχουμε να κάνουμε. Με το τέλος του αγώνα, ο καθένας πρέπει να νιώθει ικανοποιημένος πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, πως έχει κάνει το καλύτερο που μπορούσε».

Για το αν τελικά η υπέροχη ατμόσφαιρα που έζησε στον ημιτελικό με τους Ισπανούς λειτουργεί αρνητικά ή θετικά στην ψυχολογία των γηπεδούχων, ο 34χρονος διεθνής φόργουορντ σχολίασε: «Θεωρώ ότι αν δεν είχαμε τον κόσμο, δεν θα καταφέρναμε να κερδίσουμε στον ημιτελικό. Η αλήθεια είναι αυτή! Σε στιγμές που κολλήσαμε και κάναμε κάποια λάθη, ο κόσμος ήταν εκεί να μας στηρίξει, να μας δώσει την ενέργεια που χρειαζόμαστε και τελικά να μας δώσει και το παιχνίδι. Ήταν τρομερή η ατμόσφαιρα και όλο αυτό ίσως να... τρομοκράτησε λίγο τη Μούρθια», ενώ «χτύπησε» και το... καμπανάκι: «Η Μονακό θα είναι πιο καλά προετοιμασμένη. Είναι δύσκολο να παίζεις μπροστά σε ένα τέτοιο γήπεδο».

Όσο για το γεγονός πως και η ομάδα, αλλά και ο ίδιος, βρίσκονται κοντά σε έναν ευρωπαϊκό τίτλο μετά από αρκετά χρόνια, δήλωσε: «Είναι μοναδικό! Αυτό λέω και στα παιδιά, ότι πρέπει να το ευχαριστηθούμε! Είναι μια μοναδική εμπειρία, όχι μόνο το να παίζεις σε Final 4, αλλά να καταφέρνεις να είσαι και στον τελικό. Πρέπει όλοι να το ευχαριστηθούμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα