Μίτροβιτς: «Να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με ένα Κύπελλο στα χέρια μας»!

Μίτροβιτς: «Να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με ένα Κύπελλο στα χέρια μας»!

bet365

Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς μίλησε για τον τελικό με την ΑΕΚ και τόνισε ότι θέλει να ολοκληρώσει την ευρωπαϊκή πορεία με την Μονακό με ένα τρόπαιο στα χέρια του.

Ο προπονητής της Μονακό είπε αρχικά στην Συνεντευξη Τύπου: «Τις τελευταίες 10 μέρες είχαμε επικεντρωθεί στη Λούντβιγκσμπουργκ. Η προσοχή μας ήταν στραμμένη σε αυτούς, δεδομένου ότι θα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι για να προκριθούμε. Τώρα έχουμε μόνο 1 μέρα να προετοιμαστούμε.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Θα δούμε το βίντεο και θα προπονηθούμε. Θα αναλύσουμε τις τακτικές. Το πιο σημαντικό είναι πως θα μπουν οι παίκτες μου στο γήπεδο και θα αντιμετωπίσουν την ατμόσφαιρα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι, παίζοντας με ψυχή ταυτόχρονα».

Όσο για την πίεση και αν αυτή πέφτει περισσότερο στην ΑΕΚ και όχι στην ομάδα του, υποστήριξε: «Η ομάδα μου δεν έχει πίεση. Αυτή υπήρχε χθες. Εμείς οι προπονητές έχουμε. Όσο για το φαβορί, η ΑΕΚ νίκησε τον Ολυμπιακό φέτος στον τελικό Κυπέλλου. Έχουμε εμπειρία. Παίξαμε κάποιους τελικούς στην Γαλλία. Είπα και στην πρώτη Συνέντευξη Τύπου ότι προτιμώ την ΑΕΚ από την Μούρθια, για να παίξουμε μπροστά σε τέτοια ατμόσφαιρα! Δεν αρέσουν στους παίκτες τα άδεια γήπεδα. Γεννήθηκα στην Γιουγκοσλαβία, συμβαίνουν τρελά πράγματα, δεν με απασχολεί τι γίνεται έξω από το γήπεδο, έχω βρεθεί ενάντια σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα. Είναι κάτι μεγάλο στη ζωή μας και στην καριέρα μας. Ανυπομονώ γι' αύριο».

Για το ποιον θα κρατούσε στα αποδυτήρια τον Ντράγκαν ή τον Ντούσαν Σάκοτα, σχολίασε: «Τον προπονητή! Είναι ο πατέρας! (γέλια)».

Αν έπρεπε να σκιαγραφήσει τη σεζόν, τι θα έλεγε: «Είμαι στην Μονακό 3.5 χρόνια, από την δεύτερη κατηγορία. Πριν 3 χρόνια τερματίσαμε στην 1η θέση, αλλά δεν πήγαμε καλά στα playoffs. Φέτος θέλουμε να κάνουμε κάτι στη Γαλλία, αλλά ο πρώτος στόχος είναι αύριο. Ελπίζω να πάρουμε το τρόπαιο. Πρέπει να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με ένα Κύπελλο στα χέρια μας».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα