Πάντερ: «Δεν σηκώνει κανείς συχνά 2 τρόπαια σε μια σεζόν»! (gTV)

Πάντερ: «Δεν σηκώνει κανείς συχνά 2 τρόπαια σε μια σεζόν»! (gTV)

Πάντερ: «Δεν σηκώνει κανείς συχνά 2 τρόπαια σε μια σεζόν»! (gTV)

bet365

Λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό με την Μούρθια (04/05, 21:30), ο Κέβιν Πάντερ μιλάει στο gTV για την μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ να σηκώσει ένα δεύτερο τρόπαιο μέσα σε τρεις μήνες, και ειδικά στο «σπίτι» της, δηλώνει ανυπόμονος και σχολιάζει την πλέον πιο... διάσημη φάση του BCL με πρωταγωνιστή τον ίδιο!

Σάλτσμπουργκ - Μαρσέιγ με 220+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή* στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ήταν εκείνος που έστειλε μια ομάδα στα... ουράνια κι έκανε έναν εκφωνητή να τρελαθεί με την ενέργειά του!

Με το τρίποντό του μέσα στην Νίμπουργκ, ο Κέβιν Πάντερ έβαλε την ΑΕΚ στους «8» του Basketball Champions League και αποθεώθηκε από κάθε λογής οπαδούς.

Δύο παιχνίδια αργότερα και στη λήξη του αγώνα με την Στρασμπούρ, ο Αμερικανός γκαρντ βρήκε ξανά στόχο πίσω από τα 6.75μ, για να γράψει την ισοπαλία (83-83) και να αποδοκιμαστεί από φιλάθλους, που τού έριχναν... κατάρες στα social media.

Στα επιτεύγματά του και το Κύπελλο Ελλάδος! Έχοντας μόλις λίγα 24ωρα στην «Βασίλισσα», ο πρώην παίκτης του Λαυρίου έβαλε τον πρώτο τίτλο στο βιογραφικό της επαγγελματικής του καριέρας τον προηγούμενο Φεβρουάριο.

Και τώρα έχει την ευκαιρία να προσθέσει ακόμα έναν: το τρόπαιο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Αφού, όμως, ξεπεράσει αρχικά το πρώτο εμπόδιο το βράδυ της Παρασκευής (04/05, 21:30), αυτό της Μούρθια.

Ο «Baby Killer» της ΑΕΚ - όπως τον φωνάζουν πια - μιλάει στην κάμερα του gazzetta.gr για όλες αυτές τις δυνατές στιγμές που έχει ζήσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με την κιτρινόμαυρη φανέλα, εκμυστηρεύεται πως θα ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα κι αποκαλύπτει πως ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει το μπάσκετ!

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα