Ναβάρο: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα την υποστηρίξουν μέχρι... θανάτου»!

Ναβάρο: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα την υποστηρίξουν μέχρι... θανάτου»!

Ναβάρο: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα την υποστηρίξουν μέχρι... θανάτου»!

bet365

Ο προπονητής της Μούρθια, Ίμπον Ναβάρο, μίλησε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (04/05, 21:30) και τον ενθουσιασμό που υπάρχει στην ομάδα του.

«Ο κόσμος ανυπομονεί γι' αυτό. Εστιάσαμε στους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος πριν από το Final 4, αλλά νιώθεις τον ενθουσιασμό και την επιθυμία που υπάρχει», ήταν τα πρώτα του λόγια στην επίσημη ιστοσελίδα της ACB.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Παίζουμε ενάντια στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι Έλληνες θα υποστηρίξουν την ομάδα μέχρι... θανάτου, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Αυτό που πρέπει εμείς να ελέγξουμε και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παλέψουμε ενάντια στην ΑΕΚ».

Ο Ναβάρο συμπλήρωσε έπειτα: «Η πίεση στην ομάδα είναι αυτή που απαιτείται. Δεν έχουμε πίεση να μπούμε στα playoffs στην Ισπανία, αλλά έχουμε την φιλοδοξία να το κάνουμε. Το ίδιο κάναμε και στο BCL. Έχουμε την απαίτηση να είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί».

Τέλος, κατέληξε: «Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, να μην τους αφήνουμε να επιτίθενται εύκολα και να είμαστε έξυπνοι στο ανοιχτό γήπεδο και ικανοί να διαβάζουμε κάθε λεπτό το ματς» και τόνισε: «Θέλουμε να αρπάξουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία!».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα