Αγγελόπουλος: «Να γίνει μια διοργάνωση αντάξια της χώρας και της ΑΕΚ»

Κάτια Πετροπούλου
Αγγελόπουλος: «Να γίνει μια διοργάνωση αντάξια της χώρας και της ΑΕΚ»

bet365

Ο Μάκης Αγγελόπουλος εξέφρασε την περηφάνια του για τα αργά και σταθερά βήματα που έχει κάνει στο ευρωπαϊκό - και όχι μόνο - μπάσκετ η ΑΕΚ και υποστήριξε πως θέλει να γίνει ένα Final 4 αντάξιο της Ελλάδας και της ιστορίας της ομάδας.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ είπε αρχικά: «Καλωσορίζω τις ομάδες που έφτασαν στο Final 4 των Αθηνών. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλο το τιμ της FIBA, που έχει τρέξει αυτή τη διοργάνωση και αξίζουν όλοι ένα μπράβο γι' αυτό το εγχείρημα. Σαν ΑΕΚ, θέλουμε να βοηθήσουμε να γίνει μια διοργάνωση αντάξια αυτών που έχουν γίνει στη χώρα μας, αλλά και σαν ΑΕΚ, και να αναβαθμίσουμε τον αθλητισμό στο εξωτερικό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς σε αυτή την επετειακή χρονιά».

Για την επένδυση στην ΑΕΚ, το όραμα και η εξέλιξη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Το όραμά μας το έχουμε αναλύσει αρκετές φορές. Θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Η ΑΕΚ δεν υπήρχε στον μπασκετικό χάρτη πριν από λίγα χρόνια και τώρα είναι μέσα στα 20 brands. Κάνουμε σημαντικές επενδύσεις όχι μόνο τώρα, αλλά και στο μέλλον της ομάδας. Θα συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία, αργά και σταθερά. Θα δούμε πως θα διαμορφωθεί και το μπασκετικό περιβάλλον γιατί υπάρχει αρκετή σκόνη και ομίχλη. Είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση και πρέπει να ανοίξει κάποια στιγμή, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο μπάσκετ».

Για το αν αρκείται στην κατάκτηση του Final 4 ή τα όνειρα και οι βλέψεις είναι να πάει πιο μακριά: «Είπα και πριν, βήμα βήμα. Ανεβήκαμε πολλά σκαλοπάτια για να φτάσουμε στο Final 4. Βήμα βήμα και βλέπουμε μετά».

Για τον εορτασμό των 50 χρόνων από το 68 και το αν η Ελλάδα αξίζει πάνω από 2 ομάδες στο Euroleague: «Βλέπουμε το μέλλον μας να μεγαλώνει στο BCL. Μια ενδεχόμενη συγχώνευση σε Euroleague και BCL θα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα