Ανακοινώνεται το ΟΑΚΑ για έδρα του Final 4!

Ανακοινώνεται το ΟΑΚΑ για έδρα του Final 4!

Ανακοινώνεται το ΟΑΚΑ για έδρα του Final 4!

bet365

Νωρίτερα το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει για τον προβληματισμό που επικρατούσε στις τάξεις της ΑΕΚ, όσον αφορά την διεξαγωγή του Final 4 του BCL στο ΟΑΚΑ. Oι όποιες δυσκολίες κάμφθηκαν και το θέμα θα λάβει αίσιο τέλος.

Τον σκοπό της πέτυχε η ΑΕΚ!

Η «Βασίλισσα» ήταν η επικρατέστερη ομάδα για να αναλάβει την διεξαγωγή του Final 4 του Basketball Champions League και το θέμα αναμένεται να έχει αίσιο τέλος, καθώς το ΟΑΚΑ θα είναι - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - η έδρα του!

Οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ είχαν επικοινωνία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θα καμφθούν οι όποιες γραφειοκρατικές δυσκολίες, ενώ στο ζήτημα βοήθησε σημαντικά και το σχετικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Σε αυτό, είχαμε αναφέρει νωρίτερα πως η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με την FIBA σε ό,τι αφορά το κόστος της διοργάνωσης του Final 4, καθώς τα οικονομικά δεδομένα ήταν γνωστά εδώ και καιρό και η ομάδα είχε αρχίσει να κάνει τις ανάλογες προετοιμασίες για το ενδεχόμενο πρόκρισης.

Λειψία - Μαρσέιγ με 220+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ωστόσο, η ανάληψη της διοργάνωσης δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη (θα ανακοινωθεί στις 16:00 την Μεγάλη Πέμπτη 05/04), αφού εκκρεμούν αρκετά θέματα γραφειοκρατικής φύσεως (Ελληνικό Δημόσιο). Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, έχοντας την πίεση του χρόνου - το Final 4 γίνεται το διήμερο 04-06/05 και οι διεργασίες θα ξεκινήσουν από την Τρίτη του Πάσχα - βρισκόταν σε έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει όλες τις διαδικασίες και τις ημερομηνίες.

Το μεγάλο θέμα είχε να κάνει με το ότι η ΑΕΚ θα κληθεί να σηκώσει ένα τεράστιο οικονομικό βάρος, προκειμένου να καλύψει τα έξοδα της διοργάνωσης και σημαντικών επενδύσεων στο «Νίκος Γκάλης» και ταυτόχρονα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την Διοίκηση του ΟΑΚΑ, που κωλυσιεργεί σε τεχνικής φύσεως ζητήματα.

Επίσης, η ΑΕΚ για να φέρει εις πέρας τη μεγάλη διοργάνωση, θα σηκώσει ένα τεράστιο οικονομικό φορτίο, πρόθυμη, όμως, να το κάνει, με σκοπό την διαφήμιση της χώρας στην Ευρώπη, τη στιγμή που η εικόνα του αθλητισμού στην Ελλάδα έχει αμαυρωθεί από τα γεγονότα στο ποδόσφαιρο. Επιπλέον, θα ενισχυθεί ο τομέας του τουρισμού, αφού φίλαθλοι από τρεις διαφορετικές χώρες (Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία) θα έρθουν στην Αθήνα, αν τελικά ο θεσμός φιλοξενηθεί εδώ.

Μέσα στα πλάνα των «κιτρινόμαυρων», μάλιστα, είναι φυσικά η αναδιαμόρφωση χώρων στο ΟΑΚΑ, όπως το να βελτιωθούν τα δημοσιογραφικά θεωρεία, τα αποδυτήρια και γενικότερα τα μέρη του γηπέδου, εργασίες που θα αφήσουν και μια κληρονομιά στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας.

Αξίζει να τονισθεί πως η ομάδα δεν θα έχει δικά της εισιτήρια, άρα δεν θα λάβει σημαντικά έσοδα, παρόλο που θα έχει την διοργάνωση στην έδρα της, αν αυτή καταλήξει εδώ.

Η «χρυσή τομή», με σκοπό το συμφέρον του ελληνικού αθλητισμού, μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών βρέθηκε και απομένει και η τυπική ανακοίνωση, που θα αναφέρει πως το ΟΑΚΑ θα είναι η έδρα του Final 4.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα