Νταλό: «Ομάδα Euroleague η Στρασμπούρ, να δω τελικό ΑΕΚ-Μονακό στο ΟΑΚΑ»!

Κάτια Πετροπούλου
Νταλό: «Ομάδα Euroleague η Στρασμπούρ, να δω τελικό ΑΕΚ-Μονακό στο ΟΑΚΑ»!

bet365

Ο Μπορίς Νταλό του Πανιωνίου σχολιάζει στο gazzetta.gr την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Στρασμπούρ (04/04, 21:30) και πιστεύει πως οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να προκριθούν στο Final 4 του BCL!

7ο τζάκποτ στο Predictor*! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Την ελπίδα να δει την ΑΕΚ στον τελικό του Basketball Champions League εξέφρασε ο Μπορίς Νταλό!

Όχι, όμως, με αντίπαλο όποιον κι όποιον, αλλά τη Μονακό!

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ του Πανιωνίου μίλησε στο gazzetta.gr και σχολίασε την αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» με την Στρασμπούρ (04/04, 21:30), τονίζοντας πως η «Βασίλισσα» μπορεί να προκριθεί στο Final 4, κι από τη στιγμή που αυτό γίνει στο ΟΑΚΑ, να το κατακτήσει!

Ο 24χρονος παίκτης των «κυανέρυθρων» ανέφερε αρχικά πως παρά τα πάνω και τα κάτω της, η ΑΕΚ μπορεί να κάνει το «διπλό» στο Στρασβούργο. «Η ΑΕΚ μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα, αλλά και να χάσει κιόλας. Φέτος έχουν δείξει ότι έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά στα μεγάλα παιχνίδια είναι πάντα εκεί κι έχει δείξει πως όταν θέλει κάτι, το πετυχαίνει. Το απέδειξε στο τελευταίο ματς των ομίλων στο ΟΑΚΑ που νίκησε, όπως φυσικά και μέσα στη Νίμπουρκ, που κατάφερε να πάρει και τη διαφορά! Οπότε, φυσικά και μπορεί να νικήσει μέσα στη Γαλλία, πόσω μάλλον όταν έχει και ένα +9 από τον πρώτο αγώνα».

Τι είναι, όμως, αυτό που πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα στη ρεβάνς; «Πρέπει να ελέγξουν τα τρία γκαρντ (Ράιτ, Λόγκαν, Μποστ) της Στρασμπούρ, γιατί είναι επικίνδυνα και θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν από την αρχή το ρυθμό τους. Ειδικά μέσα στην έδρα τους, ώστε να αυξήσουν την ένταση του αγώνα και να εκμεταλλευτούν και την ενέργεια του κόσμου τους».

Όσο γι' αυτό που κάνει την Στρασμπούρ τόσο ξεχωριστή, ο πρώην παίκτης των Πουατιέ, Παρτίζαν, Αντίμπ και Λονγκ Άιλαντ Νετς, δήλωσε: «Η Στρασμπούρ είναι “χτισμένη”, όπως μια ομάδα Euroleague. Όλοι παίζουν περίπου 15-25 λεπτά και ο προπονητής τους έχει συγκεκριμένα συστήματα, τα οποία είναι δύσκολα για τους αντιπάλους. Επίσης, έχουν ευρωπαϊκές παραστάσεις και έμπειρους παίκτες. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τον καλό προπονητή, κάνουν την Στρασμπούρ μια ομάδα πολύ ξεχωριστή».

Αν η ΑΕΚ προκριθεί, θα πάρει και το τρόπαιο; Ο Νταλό αποκρίθηκε: «Αν περάσουν, τότε το Final 4 θα γίνει στο ΟΑΚΑ όπως λένε, οπότε αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να το κατακτήσουν! Προσωπικά, μου αρέσει η Μονακό. Οπότε θα ήθελα πολύ να δω έναν τελικό μεταξύ ΑΕΚ και Μονακό!».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα