Ρεκόρ τετραετίας στα εισιτήρια η ΑΕΚ - Το «ευχαριστώ» στον κόσμο!

Ρεκόρ τετραετίας στα εισιτήρια η ΑΕΚ - Το «ευχαριστώ» στον κόσμο!

bet365

Πλήρης ικανοποίηση επικράτησε στις τάξεις της ΑΕΚ από το δυναμικό «παρών» που έδωσαν 12.000 οπαδοί της ομάδας στο ματς με την Στρασμπούρ!

Με την στήριξη του κόσμου της, η ΑΕΚ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final 4, αφού επικράτησε της Στρασμπούρ με 78-69, στο πρώτο ματς των «8» του BCL.

Όπως έγινε γνωστό από την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, η προπώληση, αλλά και τα εισιτήρια που κόπηκαν έφτασαν τις 7.500 χιλιάδες, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα την τελευταία τετραετία!

Συνολικά, μαζί και με τα εισιτήρια διαρκείας, οι φίλαθλοι ανήλθαν στους 12.000, γεγονός που ικανοποίησε απολύτως τους ανθρώπους της «Βασίλισσας».

Μάλιστα, η ΑΕΚ ευχαρίστησε και τον κόσμο της για την παρουσία του στον κρίσιμο αγώνα.

«Η "Βασίλισσα" πραγματοποίησε το πρώτο βήμα πρόκρισης για το Final 4 του BCL. Ο δρόμος είναι όμως μακρύς.

Η Διοίκηση, οι αθλητές και οι προπονητές της ΑΕΚ B.C. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τον συγκλονιστικό κόσμο μας, ο οποίος έσπευσε στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και με τη φωνή του έδωσε την απαιτούμενη ώθηση για τη νίκη.

Ο κόσμος της ΑΕΚ κατέρριψε όλα τα ρεκόρ προσέλευσης, γεγονός που έκανε αίσθηση στο Basketball Champions League, αλλά κυρίως τόνωσε το ηθικό των παικτών μας, καθώς η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο απαιτητική.

Ο κόσμος της ΑΕΚ παραμένει η αδιαμφισβήτητη δύναμή της. Αυτή τη δύναμη θα έχει σύμμαχο η "Βασίλισσα" και στην αναμέτρηση του Στρασβούργου, ανήμερα του "Χρυσού Ιωβηλαίου" από το έπος του Καλλιμάρμαρου.

Ευχαριστούμε ξανά...».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα