Τα τρίποντα που έστειλαν την ΑΕΚ στους «8» του Champions League! (vids)

Τα τρίποντα που έστειλαν την ΑΕΚ στους «8» του Champions League! (vids)

Τα τρίποντα που έστειλαν την ΑΕΚ στους «8» του Champions League! (vids)

bet365

Πριν την πρώτη «μάχη» της ΑΕΚ στους «8» του BCL, το gazzetta.gr υπενθυμίζει πως οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού θεσμού.

Μια «ανάσα» από το Final 4 του Basketball Champions League βρίσκεται η ΑΕΚ!

Η «Βασίλισσα» υποδέχεται την Στρασμπούρ (28/03, 19:30), για το πρώτο ματς των «8» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από τη νίκη.

Για να φτάσει, όμως, εδώ, χρειάστηκε να περάσει από... σαράντα κύματα και τους Σάκοτα και Πάντερ να «οπλίσουν» και να βρουν στόχο!

Το gazzetta.gr θυμίζει τις τρίποντες... βόμβες που έστειλαν τους «κιτρινόμαυρους» στα ουράνια.

Τελευταίο ματς των ομίλων με την Μπαϊρόιτ στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ χρειαζόταν οπωσδήποτε νίκη, ιδανικά με διαφορά 8+ πόντων. Της έκατσε, όμως, ΤΟ απίστευτο σενάριο: απλή νίκη (83-81) και νίκες των Στρασμπούρ (63-80 επί της Μπάνβιτ) και Βενέτσια (92-91 επί Εστουδιάντες).

Ο Ντούσαν Σάκοτα ευστόχησε πίσω από τα 6.75 στα τελευταία 6'' του αγώνα, για να πανηγυρίσει έντονα με την ομάδα του.

Την ίδια στιγμή ο Μπράμος στη Βενετία είχε πετύχει επίσης τρίποντο, για να βάλει το... χεράκι του στην πρόκριση της ΑΕΚ στους «16»!

Στην επόμενη φάση, οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα είχαν μπροστά τους το εμπόδιο της Νίμπουρκ.

Η τσέχικη ομάδα έφυγε με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ (88-98), με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να ψάχνονται πάλι για νίκη με διαφορά.

Στην Τσεχία, όμως, την τελευταία λέξη την είχε ο Κέβιν Πάντερ! Ο Αμερικανός έκανε αυτό για το οποίο αποκτήθηκε: να παίρνει σουτ και να τα βάζει!

Αυτό έπραξε και στα 3'' που απέμεναν για το φινάλε της αναμέτρησης, με τον Σερβοέλληνα προπονητή του να βγάζει μια ανάσα ανακούφισης, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Κάπως έτσι, η ΑΕΚ βρέθηκε στα προημιτελικά του θεσμού και άπαντες περιμένουν να δουν που θα βγάλει αυτή η όμορφη ευρωπαϊκή διαδρομή!

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα