Σάκοτα: «Δεν θέλω καλό παιχνίδι, αλλά έξυπνο»!

Σάκοτα: «Δεν θέλω καλό παιχνίδι, αλλά έξυπνο»!

bet365

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Στρασμπούρ (28/03, 19:30) για το πρώτο ματς των «8» του Basketball Champions League.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε αρχικά στην κάμερα της Nova: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν πολλές αλλαγές. Έχουν κάνει μια μεταγραφή, αλλά ο Πιετρούς μάλλον δεν θα παίξει με εμάς. Σε εμάς υπάρχουν αλλαγές, γιατί έχουμε προσθήκες. Ο Χάντερ δεν είχε παίξει στο πρώτο παιχνίδι, και ο Βασιλόπουλος για λίγο. Έχουμε 3 νέους παίκτες, πιο έτοιμους».

Για το παιχνίδι της Στρασμπούρ σχολίασε: «Η μεγαλύτερη ζημιά που μας έκαναν ήταν στα γκαρντ. Παίζουν με τρία γκαρντ. Ο Ράιτ, είναι κόντός, αλλά έχει άλμα και καλύπτει τα μειονεκτήματα που έχει. Με 3 γκαρντ έχεις πάντα πλεονέκτημα στο ανοιχτό γήπεδο και στο τρέξιμο. Είχαμε προβλήματα με τη Νίμπουρκ και με ομάδες με οργανωμένο τρανζίσιον. Όταν μιλάμε για την επίθεση, αυτό που θα ήθελα να μην βλέπω είναι το μειονέκτημα στην άμυνα, να μην γίνει πλεονέκτημα γι' αυτούς με τα τρία γκαρντ. Αν είμαστε πιο προσεκτικοί θα έχουμε πλεονέκτημα κοντά στο καλάθι».
Για την επιστροφή του Σάκοτα και την παρουσία του κόσμου υποστήριξε: «Η αλήθεια είναι πως ο Ντούσαν γύρισε, αλλά δεν προπονήθηκε για 12 μέρες. Είναι έμπειρος και θα μας βοηθήσει. Θέλουμε να βλέπουμε περισσότερο κόσμο, αλλά όταν τον έχουμε εντυπωσιάζονται και οι αντίπαλοι. Τρανό παράδειγμα με την Νίμπουρκ».
Για την αντίδραση που βγάζει η ομάδα στα δύσκολα ανέφερε: «Έχουμε κάνει κάποια καλά παιχνίδια, που θα μείνουν στην ιστορία, όπως ο Τελικός Κυπέλλου! Δεν μπορούμε να βρούμε ισορροπία σε κάθε θέση. Οπότε για να είμαι ειλικρινής δεν είναι σκοπό να δω το καλύτερο παιχνίδι, αλλά ένα έξυπνο παιχνίδι. Δεν συμφωνώ με το σύστημα. Θα ήθελα ένα σύστημα με best off 3 σειρές. Τώρα έχουμε το πρώτο ημίχρονο της σειράς».
Για την καλύτερη δυνατή διαφορά ενόψει επαναληπτικού τόνισε: «Όλοι εμείς όταν παίζουμε, πάμε για τη νίκη. Κόντρα στο Λαύριο χάσαμε διαφορά 24 πόντων. Η διαφορά έρχεται και φεύγει μέσα σε λίγα λεπτά. Στο Νίμπουρκ λέγαμε πως στόχος ήταν η νίκη και η διαφορά θα ερχόταν. Σκεφτόμαστε τη νίκη. Δεν ξέρεις αν σε βολεύει κάποια διαφορά. Η νίκη είναι νίκη».
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα