Οι φίλοι της ΑΕΚ «εξαφάνισαν» τα εισιτήρια για το ματς στη Γαλλία!

Οι φίλοι της ΑΕΚ «εξαφάνισαν» τα εισιτήρια για το ματς στη Γαλλία!

Gazzetta team
Οι φίλοι της ΑΕΚ «εξαφάνισαν» τα εισιτήρια για το ματς στη Γαλλία!

bet365

Η ΑΕΚ θα κληθεί να πάρει τη πρόκριση απέναντι στη Στρασμπούρ μέσα στη Γαλλία και δη στη ρεβάνς της 4ης Απριλίου και σε αυτήν την προσπάθεια θα έχει τη συμπαράσταση και 302 φιλάθλων της!

Μπασκόνια - Μπάμπεργκ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ οι φίλοι της Ένωσης εξαφάνισαν τα 302 εισιτήρια που τους είχαν διατεθεί από την γαλλική ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι σε διάστημα ολίγων ωρών από τη διάθεσή τους, τα εισιτήρια για τον αγώνα με Στρασμπούρ στη Γαλλία εξαντλήθηκαν.

Και τα 302 «μαγικά χαρτάκια» (14 και 132 ευρώ), που εξασφαλίστηκαν, βρίσκονται στα χέρια φίλων της ΑΕΚ, εντός και εκτός Ελλάδος. Τούτο σημαίνει, ότι, τουλάχιστον, 302 οπαδοί της «Βασίλισσας» θα βρίσκονται στο πλευρό της, την τιμημένη 4η Απριλίου στη «ρεβάνς» της προημιτελικής φάσης των play offs του ΒCL στο Στρασβούργο.

Πριν από τον αγώνα της Γαλλίας, θα εκδοθεί ανακοίνωση προς ενημέρωση των φίλων της ΑΕΚ του εξωτερικού, για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων.

Ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και ζητούμε την κατανόηση από όλους όσοι είχαν τη διάθεση, αλλά δεν πρόλαβαν να εξυπηρετηθούν.

Η δύναμη της ΑΕΚ παραμένει ο κόσμος της»

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα