Βασιλόπουλος: «Όπως και στον τελικό με τον Ολυμπιακό...»

Βασιλόπουλος: «Όπως και στον τελικό με τον Ολυμπιακό...»

Gazzetta team
Βασιλόπουλος: «Όπως και στον τελικό με τον Ολυμπιακό...»

bet365

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος γνωρίζει... καλά τη Νίμπουρκ από τη στιγμή που την αντιμετώπισε φέτος ως παίκτης του Άρη και είχε έναν παραπάνω λόγο να μιλήσει για την αναμέτρηση (7/3, 19:30) του ΟΑΚΑ για τους «16» του Champions League.

Ο διεθνής φόργουορντ της ΑΕΚ εξήγησε στην κάμερα της Nova ότι «είχα πολύ κακή εμπειρία από τη Νίμπουρκ. Είχαμε χάσει πολλούς πόντους στην Τσεχία. Είναι επικίνδυνη ομάδα, άσχετα που δεν γεμίζει το μάτι σαν σύλλογος. Είναι μια ομάδα που τρέχει και βλέπεις πως ό,τι κι αν γίνει δεν τους νοιάζει αν δεχτούν κάποιο καλάθι. Πάνε στην επίθεση αμέσως».

Για το πλάνο της ΑΕΚ δήλωσε: «Αυτό που θα πρέπει να κοιτάξουμε θα είναι να παίξουμε για 40 λεπτά δυνατά. Έχουν μάθει να τρέχουν οπότε αν παίξουμε για 40 λεπτά όπως παίξαμε με τον Ολυμπιακό τότε θα έχουμε τον πρώτο λόγο».

Για τη συνέχεια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Μόνο κακό μπορεί να μας κάνει αν σκεφτόμαστε μόνο το Κύπελλο. Είναι πολύ ιδιαίτερος ο αγώνας και ο τίτλος και θα είναι κρίμα να αφήσουμε έναν τίτλο που πήραμε με την αξία μας να μην έχει συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα μας γυρίσει μπούμερανγκ αν δεν πάμε καλά. Η πορεία της ΑΕΚ αρχίζει μετά το Κύπελλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα