Κρουμπάλι: «Είμαι ο άνθρωπος πίσω από τη μάσκα»

Κρουμπάλι: «Είμαι ο άνθρωπος πίσω από τη μάσκα»

bet365

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι αγωνίζεται με προστατευτική μάσκα και το διασκεδάζει. Ο Αμερικανός μίλησε γι’ αυτήν την εμπειρία στη σημερινή(5/3) Media Day του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού(6/3, 19:30) αγώνα με την Καρσίγιακα ενώ σκιαγράφησε και την τουρκική ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι ο έμπειρος φόργουορντ δεν έδειξε επηρεασμένος στον πρόσφατο αγώνα με τα Τρίκαλα δεδομένης της επιρροής που άσκησε στην ομάδα του. «Είναι δύσκολο το στάδιο της προσαρμογής αλλά για μένα έχει σημασία το ότι ακόμη κι έτσι βοηθάω την ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι με μάσκα, άλλωστε δεν είχα σπάσει τη μύτη. Είναι ένας επικίνδυνος τραυματισμός γιατί σε αναγκάζει να προσέχεις περισσότερο αλλά θα το ξεπεράσω», είπε και συμπλήρωσε. «Αν έπαιζα σε μια ταινία, φορώντας αυτή τη μάσκα, πιθανόν να ήμουν κάποιος ήρωας. Δεν είμαι ήρωας, αλλά ο άνθρωπος πίσω από τη μάσκα».

Σχετικά με τον πρώτο αγώνα απέναντι στην Καρσίγιακα, σημείωσε: ««Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι και τα κρίσιμα σημεία είναι το επίπεδο της άμυνας που θα παίξουμε αλλά και το ποσοστό μας στην εκτέλεση. Όλοι μιλούν για την ποιότητα του αντιπάλου μας, το δείχνουν οι αριθμοί του». Αναφερόμενος σε πρόσωπα, στάθηκε στον Ντόμινικ Ουότερς. «Έχει καταλυτικό ρόλο στο παιχνίδι του αντιπάλου. Για μας σημασία έχει να παίξουμε σαν ομάδα και στις δύο πλευρές του παρκέ. Θέλουμε να κερδίσουμε, έχουμε ισχυρό κίνητρο για την πρόκριση και θα την πάρει αυτός που θα δείξει ότι το θέλει περισσότερο. Πρέπει να χτίσουμε πάνω στον αγωνιστικό ρυθμό που έχουμε τους τελευταίους δύο μήνες».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα