«Όλοι ΟΑΚΑ για τον αγώνα της χρονιάς»!

«Όλοι ΟΑΚΑ για τον αγώνα της χρονιάς»!

bet365

Η ΑΕΚ απευθύνει κάλεσμα στους οπαδούς της για τον κρίσιμο αγώνα με την Νίμπουρκ (07/03, 19:30), τονίζοντας πως «η παρουσία των οπαδών μας κρίνεται πιο επιβεβλημένη από ποτέ, η δυναμική τους αδιαπραγμάτευτη». Από 5 ευρώ τα εισιτήρια.

Αναλυτικά:

«"Ο αγώνας της χρονιάς" στην ευρωπαϊκή διαδρομή της "Βασίλισσας" πλησιάζει. Το δικαίωμα στο όνειρο για διάκριση διαρκείας στην παρούσα επετειακή περίοδο αποτελεί σταθερά προσδοκία και κορωνίδα των προσπαθειών μας.

Η Κυπελλούχος Ελλάδος 2018 αντιμετωπίζει την Τετάρτη (07/03, 19:30), στο πλαίσιο των "16", των PlayOffs του Basketball Champions League, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, τη νταμπλούχο Τσεχίας Νίμπουρκ.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η παρουσία των οπαδών μας κρίνεται πιο επιβεβλημένη από ποτέ. Η δυναμική των οπαδών μας αδιαπραγμάτευτη. Όπως αδιαπραγμάτευτη είναι και η λαχτάρα τους για κατοχύρωση των κεκτημένων, ήτοι με κατάκτηση τίτλων. Αυτό αποδείχθηκε κι από την αθρόα προσέλευση οπαδών της ΑΕΚ, κάθε ηλικίας, που έσπευσαν να προμηθευτούν εισιτήριο στις αντίστοιχες θύρες, όπου είχε τοποθετηθεί το Κύπελλο Ελλάδος, στο περιθώριο της αναμέτρησης με Κολοσσό.

Η ΑΕΚ B.C. ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στη λιτή (εορταστική) τελετή που οργανώθηκε μαζί με τον ΟΠΑΠ, αλλά και όλους όσοι στήριξαν την ομάδα στην αναμέτρηση της Basket League, η οποία, με την ΑΕΚ ισχυρή ξανά, επιστρέφει στην κανονικότητα και τους θέλει ξανά κοντά της την Τετάρτη. Για ένα αποτέλεσμα, που θα θέσει τις βάσεις για πρόκριση στη ρεβάνς της Τσεχίας.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ...

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση έχει ξεκινήσει τόσο διαδικτυακά, όσο κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

- Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων - Tηλ: 210 6896793) από τις 10:30 έως τις 18:00, Παρασκευή και Δευτέρα, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη.

- Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα