Από 5 ευρώ τα «κιτρινόμαυρα» εισιτήρια με Νίμπουρκ!

Κάτια Πετροπούλου
Από 5 ευρώ τα «κιτρινόμαυρα» εισιτήρια με Νίμπουρκ!

bet365

Η ΑΕΚ θέλει την βοήθεια του κόσμου της για να κάνει το πρώτο... βήμα για τους «8» του Champions League στον αγώνα με την Νίμπουρκ στο ΟΑΚΑ (07/03, 19:30).

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Αναλυτικά:

«Η προσπάθεια της ΑΕΚ και στο Basketball Champions League συνεχίζεται. Η "Βασίλισσα" αντιμετωπίζει την Τετάρτη (07/03, 19:30), στο πλαίσιο των "16", των PlayOffs, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, τη νταμπλούχο Τσεχίας Νίμπουρκ.

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση ξεκίνησε τόσο διαδικτυακά, όσο κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

- Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων - Tηλ: 210 6896793) από τις 10:30 έως τις 18:00, Παρασκευή και Δευτέρα, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη.

- Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα