Ένα... τελευταίο βήμα προς την πρόκριση ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Αντωνία Σπανού
Ένα... τελευταίο βήμα προς την πρόκριση ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπαϊρόιτ (19:30, NS2) και ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Βέντσπιλς (21:30, ΕΡΤ3), σε δύο αγώνες όπου οι ελληνικές ομάδες θέλουν μόνο την νίκη.

Σήμερα μόνο, επιστροφή 10% στις καθαρές απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μια... ανάσα πριν το τέλος της φάσης των ομίλων του Champions League ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν καταφέρει να παλεύουν έχοντας ακόμα «ζωντανές» τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η ΑΕΚ δεν κρατάει απόλυτα την τύχη στα χέρια της, αφού θέλει νίκη της Στρασμπούρ για να έχει ελπίδες και χρειάζεται με την σειρά της την νίκη κόντρα στην στην Μπαϊρόιτ για να καταφέρει τον στόχο της και αυτός δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού και δεν θα μπορούσε να λείπει ο αρχηγός της. Ο Ντούσαν Σάκοτα επέστρεψε στις προπονήσεις και μπορεί να υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του.

Με το κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει την παρουσία της στους ομίλους και θα ήθελε να μετατρέψει σε γιορτή πρόκρισης το παιχνίδι της.

Ο ΠΑΟΚ, από την μεριά του, φιλοξενείται από την Βέντσπιλς και με μια νίκη έχει καταφέρει τον σκοπό του. Είναι μια... ανάσα από την πρόκριση και άπαντες θα ήθελαν να γευτούν την χαρά της επιτυχίας.

Η νίκη είναι μονόδρομος και ο ΠΑΟΚ μπορεί να αισθάνεται τυχερός, αφού κρατάει την τύχη στα χέρια του. Άπαντες γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και είναι πανέτοιμοι για μια ακόμα «μάχη».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα