Μαργαρίτης: «Μεγάλη η επιθυμία μας για πρόκριση»

Μαργαρίτης: «Μεγάλη η επιθυμία μας για πρόκριση»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Μαργαρίτης: «Μεγάλη η επιθυμία μας για πρόκριση»

bet365

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησε για τον «τελικό» του ΠΑΟΚ με τη Βέντσπιλς.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης για την αναμέτρηση με τη Βέντσπιλς. Ο αρχηγός της ομάδας εστίασε στη μεγάλη επιθυμία όλων για να πάρουν την πρόκριση.

Για το παιχνίδι: «Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Και πρέπει να κάνουμε ότι πρέπει και σωστά για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον περσινό αγώνα: «Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές πέρσι, αλλά και τότε ήταν η τελευταία αγωνιστική και έπρεπε να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Πιστεύω ότι θα κάνουμε το ίδιο και αυτή την φορά. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε και την κούραση που υπάρχει στην ομάδα, αλλά είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία που έχουμε για την πρόκριση, που όλα αυτά δεν θα τα έχουμε στο μυαλό μας».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι και αποφασιστικοί στο παιχνίδι μας. Η Ventspils είναι καλή ομάδα, για αυτό άλλωστε διεκδικεί και την πρόκριση , αλλά ξέρουμε πως να την αντιμετωπίσουμε, έχουμε λίγο χρόνο στη διάθεση μας για να ετοιμαστούμε για το ματς και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα