Μάρτιτς: «Η ΑΕΚ ήξερε πως να μας τιμωρήσει»

Κάτια Πετροπούλου
Μάρτιτς: «Η ΑΕΚ ήξερε πως να μας τιμωρήσει»

bet365

Γιαν Σπαν και Ζόραν Μάρτιτς συμφώνησαν πως η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη και ο προπονητής της Ολίμπια τόνισε πως οι αντίπαλοι ήξεραν πως να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία.

Ο προπονητής της Ολίμπια, Ζόραν Μάρτιτς, είπε στη Συνέντευξη Τύπου: «Σίγουρα η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη. Θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο καλύτεροι στην άμυνα. Δεν νομίζω πως ήμασταν τόσο καλοί σήμερα για να αξίζουμε τη νίκη. Οι 18 πόντοι του πρώτου ματς ήταν πολλοί για τα δικά μας στάνταρ. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε πρόβλημα, δεν μπορούσαμε να παίξουμε πιο επιθετικά, οι αντίπαλοι ήταν πιο δυνατοί και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την κάθε ευκαιρία στο ένας εναντίον ενός. Ήξεραν πως να μας τιμωρήσουν. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα στον αγώνα, ειδικά στο πρώτο μέρος».

Από πλευράς παικτών, ο Γιαν Σπαν υποστήριξε: «Κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο κάναμε πολλά λάθη. Δώσαμε εύκολους πόντους στην ΑΕΚ, ενώ πήραν και περισσότερα ριμπάουντ. Δεν κάναμε κακή εμφάνιση, αλλά θέλουμε ακόμη δουλειά στις λεπτομέρειες, το πρόγραμμα γίνεται λίγο πιο εύκολο για εμάς τώρα. Σήμερα ο αντίπαλος άξιζε την νίκη, τους εύχομαι καλή τύχη».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα