Κόνιαρης: «Τελικός το ματς με τη Νεπτούνας»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Κόνιαρης: «Τελικός το ματς με τη Νεπτούνας»

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Νεπτούνας (31/1, 19:30) για τη 13η αγωνιστική του Basketball Champions League και ο Αντώνης Κόνιαρης στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα με τους Λιθουανούς.

Ο γκαρντ του «Δικεφάλου» μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με τους Λιθουανούς:

Για το αν είναι τελικός το αυριανό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ: «Δίχως καμιά αμφιβολία είναι όντως τελικός, αυτό το ματς μας δίνει ένα καλό πλεονέκτημα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο».

Για τη Νεπτούνας: «Δεν θα έλεγα ότι αποδυναμώθηκε, φύγανε τρεις βασικοί παίκτες είναι αλήθεια αυτό, όμως παραμένει μια καλή ομάδα με αρχές και σίγουρα παίζει πολύ δυνατά μέσα στο γήπεδο. Είναι μια ομάδα σκληρή μέσα στο γήπεδο, με πολλούς συνδυασμούς και ασίστ στην επίθεση, μπαίνει πολύ δυναμικά στα ριμπάουντ, στο σκοράρισμα είναι επίσης από τις πρώτες ομάδες στο θεσμό και αυτά πρέπει να αντιμετωπίσουμε εμείς».

Για το αν αλλάζει ο τρόπος παιχνιδιού της στα ευρωπαϊκά ματς: «Δεν το έχω προσέξει αυτό...».

Για τα συνεχόμενα ταξίδια: «Δεν πήγαν καλά τα τελευταία παιχνίδια, είναι ξεχωριστό όμως αυτό το παιχνίδι για εμάς, προετοιμαζόμαστε, τα έχουμε αφήσει όλα πίσω, βλέπουμε μόνο το ματς αύριο και σίγουρα με την στήριξη του κόσμου θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Σίγουρα να μείνουμε πιο συγκεντρωμένοι στο πλάνο του κόουτς, αυτό μας λείπει και αν το κάνουμε σε μεγάλο βαθμό πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

Για το αν υπάρχει άγχος: «Όχι δεν υπάρχει άγχος, απλά είναι... τελικός. Πρέπει να μείνουμε στο πλάνο του κόουτς περισσότερο, ήμασταν στο πλάνο αλλά και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Εννοείται πως θέλαμε τα θετικά αποτελέσματα αλλά έπρεπε να μείνουμε περισσότερο στο πλάνο».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα