Μαξβίτις: «Αν δεν νικήσουμε, να κρατήσουμε τη διαφορά»

Gazzetta team
Μαξβίτις: «Αν δεν νικήσουμε, να κρατήσουμε τη διαφορά»

bet365

Ο προπονητής της Νεπτούνας Καζίς Μαξβίτις αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες το βράδυ η Νεπτούνας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League (31/1, 19:30).

Οι Λιθουανοί έφτασαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο μετά τις 23:00 και θα προπονηθούν στο «PAOK Sports Arena» το απόγευμα (19:00).

Σε δηλώσεις του λίγο μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη, ο προπονητής της Νεπτούνας Καζίς Μαξβίτις ανέφερε... «Και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει προσθέσει κάποιους παίκτες, εμείς χάσαμε τρεις παίκτες και έτσι θα είναι ένας τελείως διαφορετικός αγώνας σε σχέση με το ματς στην Κλαϊπέδα. Εμείς έχουμε δύο στόχους στο αυριανό παιχνίδι: Ο πρώτος είναι να νικήσουμε και ο δεύτερος, αν δεν τα καταφέρουμε, είναι να κρατήσουμε τη διαφορά των 13 πόντων που είχαμε πάρει στον πρώτο αγώνα».

Για τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα του: «Είμαι χαρούμενος που παρά τις αλλαγές η ομάδα δεν έχει χάσει το μυαλό της και συνεχίζουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα. Χάσαμε τρεις σημαντικούς παίκτες, αλλά έχουμε πάρει δύο καινούριους. Νομίζω ότι έχουμε αρχίσει να αποκτάμε χημεία και πάλι».

Για την γνώμη του για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια δυναμική ομάδα. Έχει καλούς Αμερικανούς και ποιοτικούς Έλληνες. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά στην επίθεση και είναι πολύ δύσκολο να παίξεις εναντίον της ειδικά μέσα στη Θεσσαλονίκη».

Στο τεχνικό επιτελείο του Καζίς Μαξβίτις βρίσκεται μια γνώριμη φιγούρα στους φίλους του ελληνικού μπάσκετ. Ο λόγος για τον Κροάτη Γιούριτσα Ζούζα ο οποίος έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα την προηγούμενη δεκαετία, φορώντας τη φανέλα του Ηρακλείου (2001-2002), του Παναθηναϊκού (2002-2003) και του Ρεθύμνου (2007-2008).

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα