Μάρας: «Χάσαμε την ενέργειά μας»

Μάρας: «Χάσαμε την ενέργειά μας»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μάρας: «Χάσαμε την ενέργειά μας»

bet365

Ο Ιβάν Μάρας σχολίασε την ήττα του Άρη από την Μπεσίκτας ενώ αναφέρθηκε στο λάθος που έγινε στην τελευταία επίθεση της κανονικής διάρκειας.

«Παλέψαμε πολύ σκληρά, παίξαμε με καρδιά με τον κόσμο στο πλευρό μας απέναντι σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου η οποία βρίσκεται ψηλά στο Πρωτάθλημα της Τουρκίας. Στο τέλος χάσαμε την ενέργειά μας στην πικ εν ρολ άμυνα, δεχθήκαμε τρίποντα, κάναμε λάθη και μας κέρδισαν. Γενικά κάναμε εννιά λάθη στο τέλος. Μπράβο σε όλα τα παιδιά, ειδικά στα νεαρά παιδιά» εξήγησε ο παίκτης του Άρη.

Σε ερώτηση για το αν ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του στην τελευταία επίθεση της κανονικής διάρκειας, είπε: «Ήταν ένα λάθος που έγινε στις περιστροφές, θέλαμε να γίνει ένα σκριν στον Τσαϊρέλη, δεν βγήκε. Έγινε και μια επαναφορά. Δεν είχαμε τη συγκέντρωση που θα έπρεπε να είχαμε στην τελευταία φάση».

Για τη δική του απόδοση, είπε: «Θα μας βοηθήσει αυτό το παιχνίδι στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης γιατί παίξαμε καλύτερα. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα