Αν χάσει... χάνεται ο Άρης στην έδρα της Αβελίνο!

Αν χάσει... χάνεται ο Άρης στην έδρα της Αβελίνο!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Αν χάσει... χάνεται ο Άρης στην έδρα της Αβελίνο!

bet365

Η νίκη της Ζιελόνα Γκόρα επί της Ναντέρ βάζει δύσκολα στον Άρη σε ό,τι αφορά την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League. Δείτε τα σενάρια, τη βαθμολογία και το πρόγραμμα του Δ' ομίλου.

Η Ζιελόνα Γκόρα επιβλήθηκε απόψε της Ναντέρ στην Πολωνία, έφτασε αισίως τις τρεις σερί νίκες στη regular season του Basketball Champions League, ανέβηκε στο 6-7 στην κατάταξη του Group D κι έκανε δύσκολη τη ζωή του Άρη στη μάχη για την πρόκριση στη φάση των «16». Πλέον η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη μένει εκτός συνέχειας αν ηττηθεί αύριο (31/1, 21:30) στην έδρα της Αβελίνο που μόνο αδιάφορη δεν θα είναι απέναντι στους «κίτρινους» καθώς θέλει κι εκείνη το ροζ φύλλο για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης!

Με απλά λόγια, ο ηττημένος του Αβελίνο - Άρης αποχαιρετά πρόωρα τη διοργάνωση... Αν, λοιπόν, ο Άρης ηττηθεί, τότε η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με την Οστάνδη στο Nick Galis Hall δεν θα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Σε περίπτωση ήττας της Αβελίνο, οι Ιταλοί πέφτουν στο 5-8 και μειονεκτούν σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τη Ζιελόνα Γκόρα που μετράει δυο νίκες στα μεταξύ τους ματς. Επίσης η Οστάνδη μειονεκτεί σε κάθε ισοβαθμία τόσο με την Αβελίνο όσο και με τη Ζιέλονα Γκόρα...

Υπάρχει, επίσης το σενάριο που ο Άρης μπορεί να μείνει εκτός συνέχειας ακόμα κι αν κερδίσει την Αβελίνο, σε περίπτωση που η Ζιελόνα Γκόρα επικρατήσει της Νίμπουρκ την τελευταία αγωνιστική.

Group D
Αποτελέσματα - 13η αγωνιστική

Ζιελόνα Γκόρα - Ναντέρ 85-82
Μπεσίκτας - Βόννη 95-79
Οστάνδη - Νίμπουρκ (31/1, 21:00)
Αβελίνο - Άρης (31/1, 21:30)
Κατάταξη
1. Μπεσίκτας / 10-3
2. Ναντέρ / 8-5
3. Νίμπουρκ / 8-4
4. Ζιελόνα Γκόρα / 6-7
5. Οστάνδη / 5-7
6. Αβελίνο / 5-7
7. Βόννη / 4-9
8. Άρης / 4-8
- Οι 1-4 προκρίνονται στη φάση των «16» του Basketball Champions League, οι 5-6 συνεχίζουν στα playoffs του FIBA Europe Cup.
Τελευταία αγωνιστική (14η)
7/2, 19:30
Ναντέρ - Μπεσίκτας
Νίμπουρκ - Ζιελόνα Γκόρα
Βόννη - Αβελίνο
Άρης - Οστάνδη

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα