Μάνταλος και Τσόσιτς στο ΟΑΚΑ και... συνθήματα για τον Ολυμπιακό! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Μάνταλος και Τσόσιτς στο ΟΑΚΑ και... συνθήματα για τον Ολυμπιακό! (pics)

bet365

Οι Πέτρος Μάνταλος και Ούρος Τσόσιτς παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα της ΑΕΚ με την Στρασμπούρ, με τους οπαδούς της Ένωσης να τους «υποδέχονται» με συνθήματα για Ολυμπιακό και τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης!

Οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ στο Champions League του μπάσκετ απέναντι στους Γάλλους της Στρασμπούρ για τη 12η αγωνιστική ήταν άκρως σημαντικός για την πορεία της στη διοργάνωση, αλλά δεν... αποπροσανατολίζει τους «κιτρινόμαυρους» από το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης (24/1, 19.30) για το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος και ο Ούρος Τσόσιτς βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα και οι φίλοι της Ένωσης γύρισαν γρήγορα το κλίμα στο... ποδοσφαιρικότερο! Όταν ανακοινώθηκε η παρουσία τους από τον εκφωνητή του αγώνα από τα μικρόφωνα, τους αποθέωσαν τους και έστειλαν το «μήνυμα» ενόψει Φαλήρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα