Αναχώρησε χωρίς Παπαθεοδώρου για Μαδρίτη ο ΠΑΟΚ

Αναχώρησε χωρίς Παπαθεοδώρου για Μαδρίτη ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Αναχώρησε χωρίς Παπαθεοδώρου για Μαδρίτη ο ΠΑΟΚ

bet365

Χωρίς τον Ηλία Παπαθεοδώρου, που έμεινε στην Αθήνα λόγω πένθους, άρχισε το ταξίδι του για την Ισπανία ο ΠΑΟΚ, καθώς μπροστά του έχει το παιχνίδι με την Τενερίφη (24/)

Jackpot* σε περιμένουν στα παιχνίδια της Sportingbet.gr! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δύσκολες ώρες περνάει η ομάδα του ΠΑΟΚ, και όχι αγωνιστικά.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ενημερώθηκε μετά τον αγώνα με τον ΓΣΛ-Φάρο πως ο πατέρας του έφυυγε από την ζωή και οι «ασπρόμαυροι» βυθίστηκαν στη θλίψη.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως, τρέχουν και οι Θεσσαλονικείς αναχώρησαν για την Μαδρίτη, από το «Ελ. Βενιζέλος», καθώς την Τετάρτη (24/01, 21:30) αντιμετωπίζουν την Τενερίφη των Κατσικάρη - Βασιλειάδη, για την 13η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο Έλληνας προπονητής έμεινε στην Αθήνα, καθώς θα παραστεί στην κηδεία του πατέρα του και θα ταξιδέψει για το νησί την Τρίτη (23/01).

Η αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία συνοδεύτηκε από τα μέλη της διοίκησης, Αλέξανδρο Ασλανίδη, Αριστοτέλη Καρακούση και Χρήστο Καραμπέρη, απαρτίζεται από τους: Λίνο Χρυσικόπουλο,Ουσμάν Κρουμπάλι, Αντώνη Κόνιαρη, Θοδωρή Καρρά, Απόλλωνα Τσόχλα, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Θοδωρή Ζάρα, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Δημήτρη Κατσίβελη, Νταρνέλ Τζάκσον, Φιλ Γκις, Λάκι Τζόουνς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα