Από 5 ευρώ τα εισιτήρια της ΑΕΚ με τη Στρασμπούρ!

Από 5 ευρώ τα εισιτήρια της ΑΕΚ με τη Στρασμπούρ!

Από 5 ευρώ τα εισιτήρια της ΑΕΚ με τη Στρασμπούρ!

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ στην Πολωνία απέναντι στην Ρόζα Ράντομ, άπαντες σκέφτονται ήδη το πολύ κρίσιμο ματς με την Στρασμπούρ στο ΟΑΚΑ, με την διοίκηση της ομάδας να απονέμει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας.

Κίμκι – Ολυμπιακός Η δράση συνεχίζεται στο live των αγώνων της Euroleague! (21+)

Οι τιμές των εισιτηρίων γι' αυτό το ματς ξεκινούν από τα 5 ευρώ αφού θέλουν στην ΑΕΚ όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο ΟΑΚΑ την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Η «Βασίλισσα» έκανε το καθήκον της στην Πολωνία με αντίπαλο την Ρόζα Ράντομ, αλλά η προσπάθεια για την πρόκριση στον πιο αμφίρροπο και δύσκολο όμιλο του Basketball Champions League συνεχίζεται.

Η «Βασίλισσα» κρατά την τύχη στα χέρια της αν επικρατήσει στις επόμενες αναμετρήσεις. Ο επόμενος αγώνας με αντίπαλο την Στρασμπούρ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, την Τρίτη (23/01, 19:30) αποτελεί μονόδρομο και η παρουσία σου συνιστά απαραίτητη προϋπόθεση για να φτάσει το συγκρότημα του Ντράγκαν Σάκοτα στη νίκη.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και διαδικτυακά.

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

- Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων - Tηλ: 210 6896793) από τις 10:30 έως τις 18:00, Παρασκευή και Δευτέρα, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη.

- Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)»

Best of internet