Σουλέ: «Διαφορετική ομάδα ο ΠΑΟΚ, δεν μου άρεσαν συμπεριφορές φιλάθλων»

ΠΑΟΚ - ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝ 90-81

Σουλέ: «Διαφορετική ομάδα ο ΠΑΟΚ, δεν μου άρεσαν συμπεριφορές φιλάθλων»

Σουλέ: «Διαφορετική ομάδα ο ΠΑΟΚ, δεν μου άρεσαν συμπεριφορές φιλάθλων»

Ο προπονητής της Σαλόν Σαόν, Ζαν Ντενίς Σουλέ, σχολίασε την ήττα από τον ΠΑΟΚ (90-81), αλλά και τους φιλάθλους των Θεσσαλονικέων.

Ο προπονητής της Σαλόν ανέφερε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Ήρθαμε με δύο στόχους εδώ. Ο πρώτος ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι και προσπαθήσαμε να το κάνουμε ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Δεν μου άρεσε που δε παίξαμε με καθαρό μυαλό στην τέταρτη περίοδο και είναι κάτι που δεν κρατάω. Το καλό είναι ότι διατηρήσαμε τη διαφορά των 14 πόντων του πρώτου παιχνιδιού και αυτό θα βοηθήσει σε περίπτωση που έρθουμε ισόπαλοι στη βαθμολογία.

Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ ήταν μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον πρώτο γύρο, πολύ καλύτερη. Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι. Η ομάδα δεν προπονήθηκε χθες και το έκανε σήμερα. Υπήρξαν κάποιες συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν στο τέλος του παιχνιδιού από κάποιους φιλάθλους, ενώ οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί στη συμπεριφορά τους. Η Ελλάδα είναι μία πολύ όμορφη χώρα».

Ερωτηθείς για τα σενάρια πρόκρισης σχολίασε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είναι σημαντικό ότι κέρδισε τον Ολυμπιακό. Έχουμε δύο παιχνίδια εντός και πρέπει να τα κερδίσουμε για να είμαστε καλά. Η κατάσταση είναι ανοιχτή και μπερδεμένη, ωστόσο με δύο νίκες πιστεύω ότι θα φτάσουμε στην τέταρτη θέση και θα πάρουμε την πρόκριση».

Best of internet