Τσαϊρέλης: «Ικανοί να κερδίσουν και να χάσουν από οποιονδήποτε»

Τσαϊρέλης: «Ικανοί να κερδίσουν και να χάσουν από οποιονδήποτε»

Τσαϊρέλης: «Ικανοί να κερδίσουν και να χάσουν από οποιονδήποτε»

Η αποστολή του Άρη ήδη βρίσκεται στη Γερμανία για τον αυριανό(17/1) αγώνα με την Τέλεκομ Μπον και με δηλώσεις του ο Μιχάλης Τσαϊρέλης στάθηκε στη σημασία του παιχνιδιού αλλά και στην αγωνιστική αστάθεια του αντιπάλου.

«Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας, αν θέλουμε να ελπίζουμε, ότι έχουμε πιθανότητες για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί παίζουμε εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, και στην επίθεση και στην άμυνα. Δεν είμαστε και στην καλύτερη θέση βάσει αποτελεσμάτων. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε, θα είναι, όμως, δύσκολο παιχνίδι, γιατί ειδικά εκτός έδρας έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης.

Αναφερόμενος στο επίπεδο της Τέλεκομ Μπον, σημείωσε ότι… «είναι ή του ύψους ή του βάθους. Τρέχουν πολύ, σουτάρουν πολύ, παίζουν πολύ transition. Αν μπουν τα σουτ τους, μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε, αν δεν μπουν, μπορούν να χάσουν από οποιονδήποτε». Ο Τσαϊρέλης στάθηκε και στην τετράωρα αναμονή της ομάδας στο αεροδρόμιο «Μακεδονίας» λέγοντας ότι… «συμβαίνουν αυτά, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας».

Best of internet