Να εκμεταλλευτεί το καλό του... φεγγάρι!

Αντωνία Σπανού
Να εκμεταλλευτεί το καλό του... φεγγάρι!

bet365

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και υποδέχεται την Σαλόν (19:30, NS2) σε ένα ματς που θα τον βοηθήσει να κάνει ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση.

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ Κορυφαίες online αποδόσεις! (21+)

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τον ΠΑΟΚ, που δεν έχει εύκολο έργο κόντρα στην Σαλόν.

Η γαλλική ομάδα βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και οι δύο αντίπαλοι γνωρίζουν ότι η νίκη σε αυτό το σημείο είναι εξαιρετικά σημαντική για την συνέχεια.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει να αντιμετωπίσει κάποια θέματα τραυματισμών, αποφασίζοντας τελευταία στιγμή για το ποιοι παίκτες θα καταφέρουν τελικά να ενισχύσουν την αποστολή, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει η ομάδα του.

Οι Γάλλοι έχουν δείξει δύο διαφορετικά πρόσωπο στο πρωτάθλημα τους και στην Ευρώπη, αλλά είναι και εκείνοι σε καλή κατάσταση κάτι που το πιστοποιεί και η επιβλητική νίκη επί της Βιλερμπάν στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί με 75 – 61 στο πρώτο ματς και σε περίπτωση ισοβαθμίας αυτό θα έπαιζε τον ρόλο του, με τον προπονητή του «Δικέφαλου του Βορρά» να ξεκαθαρίζει ότι η ποιότητα του αντιπάλου δεν αφήνει περιθώρια για πιο μακρινή σκέψη.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που αποδεικνύουν και τα τελευταία του αποτελέσματα και μένει να το αποδείξει αυτό και στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα