Παπαθεοδώρου: «Τα πάντα για να κερδίσουμε»

Παπαθεοδώρου: «Τα πάντα για να κερδίσουμε»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Παπαθεοδώρου: «Τα πάντα για να κερδίσουμε»

bet365

Κάθε ευρωπαϊκός αγώνας έχει χαρακτήρα τελικού για τον ΠΑΟΚ, κυρίως ο αυριανός(16/1) απέναντι στη Σαλόν στο PAOK SPORTS ARENA. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη σημερινή(15/1) Media Day στάθηκε στη σημασία του παιχνιδιού και στα δύο πρόσωπα της γαλλικής ομάδας.

Το τελευταίο πιστοποιείται και μέσα από την επιβλητική νίκη της επί της Βιλερμπάν στην τελευταία αγωνιστική του γαλλικού Πρωταθλήματος. «Είναι με μια ομάδα που έχει παρουσιάσει δυο πρόσωπα μέχρι τώρα. Στην Ευρώπη έχει καλή πορεία, αλλά στη Γαλλία δεν τα πάει τόσο καλά. Έχει όμως υλικό υψηλού επιπέδου έχει διατηρήσει παίκτες από τον βασικό κορμό της περσινής ομάδας η οποία κατέκτησε τον τίτλο. Για μας είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι τώρα και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε», είπε αρχικά.

Ρωτήθηκε για το αν ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και τη διαφορά (σ. σ. είχε ηττηθεί με 75-61 στον αγώνα του πρώτου γύρου): «Το επίπεδο του αντιπάλου δεν σου δίνει το περιθώριο να σκεφτείς μεγάλες διαφορές και δεν μπορούμε να κοιτάμε τόσο μακριά πέρα από τη νίκη. Πρέπει επίσης να προσπεράσουμε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ώστε να κερδίσουμε τον αγώνα», είπε και ρωτήθηκε για τα προβλήματα: «Αυτή τη στιγμή δεν είμαι 100% έτοιμος για να απαντήσω για τη συμμετοχή όλων των παικτών», απάντησε..

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ρωτήθηκε και για τον αγώνα του πρώτου γύρου, σημειώνοντας ότι «το σκορ μας αδίκησε. Ουσιαστικά πληρώσαμε ένα κακό διάστημα στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου (σ. σ. η Σαλόν είχε κάνει επιμέρους σκορ 24-8 στο τρίτο δεκάλεπτο) κι αυτό μας είχε στοιχίσει»

Ερωτηθείς για το επίπεδο προσαρμογής των νέων παικτών αλλά και για την απόδοση των Ελλήνων, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θέλησε να κάνει διαχωρισμούς. «Δεν μου αρέσει να μιλάω μόνο για τους Έλληνες ή τους ξένους αθλητές. Δεν μου αρέσει αυτή η προσέγγιση. Τώρα αποθεώνουμε τους Έλληνες επειδή τα πράγματα πάνε καλά αλλά θα πρέπει να τους στηρίζουμε και στα στραβά. Για τους νέους παίκτες, θεωρώ ότι ο Τζάκσον θα χρειαστεί λόγο παραπάνω χρόνο για να προσφέρει αυτά που θέλει κι αυτά που ο ίδιος νιώθει ότι μπορεί να μας δώσει».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα