Ευρωπαϊκή ευκαιρία για... restart!

Αντωνία Σπανού
Ευρωπαϊκή ευκαιρία για... restart!

bet365

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Τουρκία για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του Champions League κόντρα στην Μπάνβιτ (19:00, ΕΡΤ3) και θέλει την νίκη που θα γίνει ευκαιρία για ένα νέο restart.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και για την ΑΕΚ, που μετά το τέλος των διακοπών των εορτών επιστρέφει στην δράση, έχοντας δύσκολη αποστολή κόντρα στην Μπάνβιτ.

Η 10η αγωνιστική του Champions League είναι «προ των πυλών» για τους κιτρινόμαυρους, που θέλουν την νίκη για να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από τον Προμηθέα η ΑΕΚ ψάχνει εκείνη την νίκη που θα της δώσει τους βαθμούς, αλλά και την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι «κιτρινόμαυροι»ταξίδεψαν στην Τουρκία με 13 παίκτες, αφού στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Γιάννης Αγραβάνης, ενώ όπως δήλωσε και ο Ντράγκαν Σάκοτα η ομάδα του αναμένεται να έχει δύσκολο έργο κόντρα στην καλύτερη ομάδα του ομίλου.

Οι Τούρκοι έχουν κάνει μεγάλες νίκες στο πρωτάθλημα τους κόντρα σε Γαλατάσαραι και Εφές και παρουσιάζουν ένα πολύ καλό πρόσωπο.

Η ΑΕΚ με ενδεχόμενη νίκη μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης σε έναν όμιλο που τα πάντα φαντάζουν ανοιχτά.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα