Χαραλαμπόπουλος: «Δικαιωμένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ»

Χαραλαμπόπουλος: «Δικαιωμένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Χαραλαμπόπουλος: «Δικαιωμένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος χρειάστηκε να ανέβει τον δικό του… Γολγοθά έως ότου φθάσει στο σημείο να είναι στο παρκέ 37 αγωνιστικά λεπτά. Αυτό έκανε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και στο περιθώριο της Media Day του παιχνιδιού με την Ορλαντίνα δήλωσε δικαιωμένος για την απόφασή του.

Ο 20χρονος φόργουορντ χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες καθώς στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη πέρασε την πόρτα του χειρουργείου λόγω του προβλήματος που είχε στους κοιλιακούς του. Μετά την αποθεραπεία του, χρειάστηκε χρόνο για να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς για να φθάσουμε στον χθεσινό(7/1) αγώνα με τον Ολυμπιακό όπου ήταν στο παρκέ για περίπου 37 αγωνιστικά λεπτά. Καθόλου τυχαία, το ανέφερε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το παιχνίδι.

«Τώρα νιώθω υγιής, νιώθω καλά και ότι τα πάντα είναι στο χέρι μου. Λόγω του τραυματισμού, δεν μπορούσα να παίξω πολύ όταν επανήλθα, αλλά μπορώ να πω ότι και πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ένιωθα δικαιωμένος για την απόφασή μου. Πλέον νιώθω πιο ενεργός και θέλω να φτάσω στον ρυθμό και στο επίπεδο που πρέπει», είπε. Για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα συμπλήρωσε ότι «δίνει κίνητρο για τη συνέχεια, δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε είναι μεγάλη επιτυχία αλλά δεν τελειώνει η χρονιά σ’ αυτό το παιχνίδι. Μπροστά μας έχουμε εξάλλου έναν τελικό».

Σχετικά με τον αγώνα απέναντι στον Ορλαντίνα, είπε: «Έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε τόσο την πίεση όσο και τις ειδικές συνθήκες του αγώνα. Πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα