Γιαννάκης: «Εγώ ήρθα για να τσαλακωθώ»

Γιαννάκης: «Εγώ ήρθα για να τσαλακωθώ»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Γιαννάκης: «Εγώ ήρθα για να τσαλακωθώ»

bet365

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρθηκε στην ευρύτερη κατάσταση στον Άρη στον αντίκτυπο που έχουν τα αρνητικά αποτελέσματα στο δικό του πρεστίζ και στους ανθρώπους που έχουν πάψει να είναι κοντά στην ομάδα.

Ο προπονητής του Άρη έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο της Media Day ενόψει του αυριανού(19/12, 19:30)αγώνα με τη Νίμπουρκ στο Nick Galis Hall. Αρχικά ρωτήθηκε για τη συντριβή στην Κύμη όπου σημείωσε μεταξύ άλλων ότι… «τα δύο παιχνίδια σε μια εβδομάδα με ένα μικρό ρόστερ με ελλείψεις δεν είναι ότι καλύτερο για μας αλλά προσπαθούμε να δώσουμε όσο μπορούμε περισσότερες δυνατότητες στην ομάδα μας. Νομίζω ότι τόσο στην εντός της ομάδας όσο και ο κόσμος θέλει να νιώθει περήφανος και να βλέπει μια ανταγωνιστική ομάδα, αυτή θέλουμε να φτιάξουμε αλλά όλοι όσοι μπορούμε, πρέπει να κάνουμε πράγματα που θα συμπαραστέκονται στην ομάδα από το να κάνουμε πράγματα τα οποία την αποσυντονίζουν. Η ομάδα παίζει σε δύο θεσμούς, προσπαθεί να ανασυνταχθεί, να βρει λύσεις για παίκτες που λείπουν και με παιδιά που θέλουμε να έρθουν για να μας δώσουν το κάτι παραπάνω και συγχρόνως τα δικά μας παιδιά να μάθουν να παίζουν υπό αυτές τις συνθήκες. Είτε θέλουμε είτε όχι, τους ζητάμε να κάνουν πράγματα που δεν έχουν δυνατότητα να ανταποκριθούν και σε επίπεδο κούρασης, πίεση του αποτελέσματος. Νομίζω ότι η ομάδα χρειάζεται συμπαράσταση».

Ερωτηθείς για το ζήτημα της ενίσχυσης, είπε: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση, το ξέρουμε εδώ και δύο μήνες αλλά όλες τις στιγμές που προηγήθηκαν δεν υπήρχε η δυνατότητα για κινήσεις. Κάθε φορά υπήρχαν πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν αλλά δεν είχε η ομάδα αυτή τη δυνατότητα. Θέλουμε να παρακινήσουμε τον κόσμο και ανθρώπους οι οποίοι αγαπάνε την ομάδα και πολλά χρόνια ήταν έχουν δείξει ενδιαφέρον αλλά τώρα δεν τους βλέπω να είναι κοντά. Πρέπει όλοι να είναι κοντά για το συμφέρον της ομάδας», είπε κι όταν ρωτήθηκε για τους λόγους απάντησε ότι «δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του καθενός».

Για τον αγώνα με τη Νίμπουρκ, είπε: «Νομίζω ότι έχουμε δείξει ότι έχουμε στιγμές κατά τις οποίες ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις. Πρέπει να δείξουμε αθλητικό εγωισμό και με τη συμπαράσταση του κόσμου να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια και θέληση στο γήπεδο».

Για την απογοήτευση του κόσμου και τις βαριές ήττες: «Εγώ είπα κάτι στην αρχή της χρονιάς, ότι ήρθα για να τσαλακωθώ και όλοι με ρωτούσαν τι εννοούσα. Αυτό γίνεται τώρα. Είμαι εδώ γιατί δεν έχω μάθει να σταματάω την προσπάθεια, με ξέρετε τόσο σαν παίκτη όσο και σαν προπονητή. Δεν πρέπει να σταματάμε να παλεύουμε. Η ομάδα δεν είναι μόνο για τη φετινή σεζόν, ο Άρης είναι φτιαγμένος στα όνειρα του κόσμου και στη συνείδηση των ανθρώπων που αγαπούν τον κόσμο για να συγκαταλέγεται στις ομάδες που προσπαθούν να φτάσουν στην κορυφή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα