MVP Μποχωρίδης: «Τιμή να σε συγκρίνουν με τον Διαμαντίδη, με πιστεύει ο Γιαννάκης» (vids)

MVP Μποχωρίδης: «Τιμή να σε συγκρίνουν με τον Διαμαντίδη, με πιστεύει ο Γιαννάκης» (vids)

Κάτια Πετροπούλου
MVP Μποχωρίδης: «Τιμή να σε συγκρίνουν με τον Διαμαντίδη, με πιστεύει ο Γιαννάκης» (vids)

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έλαμψε την 8η αγωνιστική του Champions League, αναδείχθηκε «Πολυτιμότερος Παίκτης» και μίλησε για δύο... θρύλους!

Το καλύτερο... δώρο για την ονομαστική του εορτή πήρε ο Λευτέρης Μποχωρίδης!

Ο 23χρονος γκαρντ αναδείχθηκε MVP της 8ης αγωνιστικής του Champions League, μετά την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στην Ζιέλονα Γκόρα.

Ο παίκτης του Άρη μέτρησε 22 πόντους και 9 ασίστ, παίρνοντας 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

«Πρώτα από όλα είμαι χαρούμενος, καθώς είμαι μόλις 10 ημέρες στην ομάδα και αυτή ήταν μια καλή εμφάνιση και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Πιο σημαντικό ήταν το γεγονός ότι η ομάδα με βοήθησε να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό και απλά έκανα τη δουλειά μου. Το Basketball Champions League είναι μια πολύ καλή διοργάνωση κι έχει καλές και ανταγωνιστικές ομάδες. Θέλουμε να τα καταφέρουμε στον επόμενο γύρο», ήταν τα πρώτα λόγια του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Όσο για τις συγκρίσεις με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ανέφερε: «Φυσικά και είναι τιμή να σε συγκρίνουν με τον Διαμαντίδη. Ειμαι πολύ περήφανος που υπήρξα συμπαίκτης του για δύο χρόνια και έμαθα πολλά από εκείνον. Είναι ταπεινός όλη την ώρα και το πιο συναρπαστικό με εκείνον είναι πως παίρνει τις καλύτερες αποφάσεις στο τέλος του ματς».

Τέλος, σχολίασε για την εμπειρία του να έχει προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη: «Είναι μια υπέροχη εμπειρία. Είναι ένας πετηχυμένος προπονητής, είναι θρύλος για μένα. Είχα κίνητρο να επιστρέψω σε αυτή την ομάδα και να παίξω γι' αυτόν τον προπονητή και είμαι χαρούμενος γιατί πιστεύει σε εμένα και προσπαθώ να τον ξεπληρώσω γι' αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα