Πάτρικ: «Τιμή μας που παίξαμε στο PAOK Sports Arena»

Πάτρικ: «Τιμή μας που παίξαμε στο PAOK Sports Arena»

Gazzetta team
Πάτρικ: «Τιμή μας που παίξαμε στο PAOK Sports Arena»

bet365

Η Λούντβιγκσμπουργκ νίκησε με 83-63 τον ΠΑΟΚ και ο προπονητής των Γερμανών ανάφερε πως είναι τιμή του που έπαιξε στο Paok Sports Arena και την Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Λούντβιγκσμπουργκ

Καταρχήν είναι μεγάλη μου τιμή που παίζω στο γήπεδο αυτό και την πόλη αυτή. Ο κόσμος εδώ ξέρει πολλά για το μπάσκετ και γνωρίζει καλά την ιστορία του. Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε το συναίσθημα και όχι η λογική. Σκεφτόμασταν πως θα βάλουμε τα καλάθια. Στο δεύτερο ασχοληθήκαμε με την άμυνα και η κούραση βοήθησε στο να φτάσουμε πιο εύκολα στο αντίπαλο καλάθι.

Για το αν η άμυνα έφερε τη νίκη:

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα εκνευρισμό που έβγαινε στο γήπεδο. Ήταν έντονη η ατμόσφαιρα από τους οπαδούς, κάτι που τελικά μας ευνόησε και στο δεύτερο παίξαμε το δικό μας παιχνίδι.

Για το αν η φετινή είναι η καλύτερη του χρονιά με την ομάδα:

Δεν μπορώ να το πω αυτό. Έχουμε παίξει 24 παιχνίδια και έχουμε κερδίσει τα 21. Είμαστε μία μικρή ομάδα με χαμηλό μπάτζετ. Παρ'ολα αυτά πάμε στα playoff και στις διεθνείς διοργανώσεις φτάνουμε στα προημιτελικά. Ωστόσο δεν έχουμε τίτλους. Το δεύτερο ημίχρονο και η προσήλωση στην άμυνα μπορούν να δείξουν που βαδίζουμε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα