Κατσίβελης: «Έπαιξαν ρόλο τα φάουλ του Μαργαρίτη»

Gazzetta team
Κατσίβελης: «Έπαιξαν ρόλο τα φάουλ του Μαργαρίτη»

bet365

Ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε με τον τρόπο του για τη διαιτησία του ματς με την Λούντβιγκσμπουργκ, στάθηκε στην απουσία του Μαργαρίτη και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για πρόκριση.

Ο 26χρονος γκαρντ είπε στην Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στην Λούντβιγκσμπουργκ. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Είχαν ενέργεια, προσπαθήσαμε να κάνουμε καλή δουλειά στο πρώτο μέρος, αλλά ξαφνικά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να κάνουμε ό,τι πρέπει στα επόμενα ματς, για να προκριθούμε.

Μας δίνει ενέργεια αμυντικά κι επιθετικά ο τρόπος που χρησιμοποιείται ο Βαγγέλης (σ.σ. Μαργαρίτης). Είναι πολύ σημαντικός για το πως θα παίξουμε κι ίσως, το ότι φορτώθηκε με φάουλ, έπαιξε μεγάλο ρολο για εμάς και την διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Άμα θέλεις να κερδίσεις, πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις 40 λεπτά σε αυτό το ρυθμό. Ίσως ήταν θέμα ότι μείναμε από ενέργεια και δεν μπορέσαμε να κυνηγήσουμε το παιχνίδι.

Πρέπει να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα. Εφόσον υπάρχουν ελπίδες μαθηματικά,πρέπει να τις εξαντλήσουμε.

Είναι από τις πιο τρομερά αθλητικές ομάδα. Για το επίπεδο του Champions League, βγάζει μεγάλη ενέργεια και το καταφέρνει συνεχώς και για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει κάτι παρόμοιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα