Παπαθεοδώρου: «Ξέραμε ότι θα παίξουν πάνω από το όριο του φάουλ»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Ξέραμε ότι θα παίξουν πάνω από το όριο του φάουλ»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν έψαξε δικαιολογίες μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Λούντβιγκσμπουργκ και δεν στάθηκε στο θέμα της διαιτησίας.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στην Λουντβιγκσμπουργκ για τη νίκη. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και την ενέργεια τους. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, ειδικά επιθετικά. Αλλά ήταν δύσκολο να ελέγξουμε για 40 λεπτά αυτό τον ρυθμό. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καταστροφή για εμάς, αλλά θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Πρέπει να συνεχίσουμε. Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ κρίσιμο ματς για εμάς. Πρέπει να ξεκουραστούμε και από αύριο να αρχίσουμε την προετοιμασία.

Το πρώτο ημίχρονο πήραμε 20 πόντους από το λόου ποστ. Αυτό σημαίνει ότι θέλαμνε να φύγει η μπάλα από τους περιφερειακούς και να ισορροπήσουμε τις επιθέσεις μας. Το παιχνίδι είναι ζωντανό, ο ρυθμός μπορεί να σε παρασύρει. Δεν θεωρώ ότι κάναμε βιαστικές επιθέσεις, παρά μόνο όταν είχαμε πλεονέκτημα.

Ο τρόπος που αγωνίζεται η συγκεκριμένη ομάδα έχει πολλές σωματικές επαφές, παίζει πάνω από το όριο του φάουλ κι αυτό είναι κάτι που οταν δεν πηγαίνει καλά, σε αποσυγκεντρώνει. Κάποιες φορές ξεφύγαμε, μετά το 27ο λεπτό χάσαμε την συγκέντρωσή μας και παρασυρθήκαμε αλλά όχι αδικαιολόγητα. Ήταν μέρος του παιχνιδιού, το ξέραμε το γνωρίζαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα