Ουίβερ: «Να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους»

Ουίβερ: «Να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ουίβερ: «Να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους»

bet365

Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να κερδίσει τη Ζιέλονα Γκόρα στην Πολωνία και ο Κάιλ Ουίβερ, έχοντας περάσει από το πολωνικό Πρωτάθλημα, εξήγησε τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Ο Αμερικανός ήταν μάλιστα από τους κορυφαίους του Άρη στον αγώνα του πρώτου γύρου όπου οι «κίτρινοι» είχαν επικρατήσει στο Nick Galis Hall με 70-64. «Παίζουν πολύ καλά στην έδρα τους και προσπαθούν πάντα να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα που έχουν. Είναι μια ομάδα που έχει τον ίδιο 'κορμό' τα τελευταία χρόνια και γνωρίζει πολύ καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Δεν θα πρέπει να τους επιτρέψουμε να βρουν το ρυθμό τους, γιατί «χτίζουν» πάνω σ' αυτό και αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση», είπε.

Forza… στο live στοίχημα με αποδόσεις το κάτι άλλο (21+)

Για τον Άρη η νίκη είναι αναγκαία για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά και για να σπάσει το αρνητικό σερί των ηττών στους φετινούς εκτός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες. «Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις στο γήπεδο σου, όμως αν καταφέρουμε να πάρουμε νίκες μακριά από την έδρα μας, θα αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι και με μεγαλύτερη συγκέντρωση, όταν αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Αυτό θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του, είπε: «Θα πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους, κάτι που πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό, στην πρώτη αναμέτρηση. Προφανώς έχουν αλλάξει αρκετά ειδικά στην ομάδα μας, σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μείνουμε ενωμένοι».

Ο Αμερικανός έκρινε επίσης ότι η ομάδα του θα πρέπει να αντιμετωπίζει κάθε αγώνα ξεχωριστά: «Πρέπει να παίξουμε. Το μπάσκετ δεν σταματά ποτέ. Τα παιχνίδια διαδέχονται το ένα το άλλο σε μικρό χρονικό διάστημα. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και αποτελεί μια νέα πρόκληση για όλους μας. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, καλά προετοιμασμένοι και να παλέψουμε, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα