Κυκλοφόρησαν τα «κιτρινόμαυρα» εισιτήρια με Βενέτσια

Gazzetta team
Κυκλοφόρησαν τα «κιτρινόμαυρα» εισιτήρια με Βενέτσια

bet365

Στη διάθεση του κοινού είναι τα εισιτήρια για τον αγώνα ΑΕΚ-Βενέτσια, για την 9η αγωνιστική του Champions League (20/12, 21:30).

Μπορεί η ΑΕΚ να βρίσκεται στην Ισπανία για τον αγώνα με την Εστουδιάντες (12/12, 21:30), αλλά η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ετοιμάζεται και για το επόμενο εντός έδρας ματς της ομάδας.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την Βενέτσια (20/12, 21:30), για την 9η αγωνιστική του Champions League, κυκλοφόρησαν ήδη και όποιος επιθυμεί, μπορεί να τα προμηθευτεί.

Αναλυτικά:

«Η "Βασίλισσα" αγωνίζεται αύριο (12/12) στο Βasketball Champions League με την Εστουντιάδες στη Μαδρίτη, αλλά η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με Βενέτσια ξεκίνησε…

Την Τετάρτη (20/12) και ώρα 21:30, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ιταλίας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του BCL.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ μπορούν να σπεύσουν άμεσα για την αγορά εισιτηρίων, αφού η διάθεσή τους ξεκίνησε διαδικτυακά, αλλά και από τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

- Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:00 έως τις 18:00, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

- Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΔΕΝ θα απαιτηθεί η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής για την αγορά των εισιτηρίων στους αγώνες των ομίλων του Basketball Champions League».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα