Μανωλόπουλος: «Δουλεύουμε πολύ και θα βελτιωθούμε»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Δουλεύουμε πολύ και θα βελτιωθούμε»

bet365

Αισιόδοξος πως η ΑΕΚ θα βελτιωθεί στην συνέχεια και ευχαριστημένος από τη νίκη επί της Ολίμπια, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Ένωσης Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Αναλυτικά ο τεχνικός της ΑΕΚ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε για 30 λεπτά. Κρατήσαμε την ένταση για σχεδόν 40 λεπτά. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας όμως, κάναμε κάποια λάθη, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτά τα λάθη, όσο έχουμε τέτοια ένταση στο παιχνίδι μας. Ξέραμε ότι ο Ντούσαν είχε πρόβλημα και έπρεπε να τον χρησιμοποιήσουμε προσεκτικά. Ο Κέλσι είχε θέμα, ωστόσο τα παιδιά πουν ήρθαν από τον πάγκο, τα πήγαν πολύ καλά. Είναι ευχάριστο αυτό για μία ομάδα. Δεν μιλάω συχνά για παίκτες αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Έντιν. Ξέρω ότι ήταν απογοητευμένος, αλλά έχει κάνει πολλή δουλειά και ήταν έτοιμος να παίξει σήμερα. Μας βοήθησε πολύ σήμερα».

Για το αν ισχύει για Σι: «Από σεβασμό στα παιδιά που έπαιξαν σήμερα, δεν θέλω να μιλήσω για τυχον μεταγραφές. Σήμερα θέελω να μιλήσω μόνο για το παιχνίδι και για τα παιδιά που έπαιξαν»

Για τον Άτιτς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Άτιτς. Δεν είμαι απογοητευμένος από τον Σι. Έπαιξε καλύτερα ο Άτιτς σήμερα. Στο μέλλον θα δούμε».

Για την ενέργεια στην άμυνα: «Το έχω πει και στο παρελθόν, είναι αρχή ακόμα. Νομίζω ότι δουλεύουν πάρα πολύ τα παιδιά. Έχουμε κάποια παιδιά που δεν έχουν την εμπειρία. Μιλάμε πάρα πολύ σαν ομάδα κατ'ιδίας. Βλέπουμε video. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Με δουλειά και υπομονή, θα παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε»

Για το αν πλησιάζουν σε αυτό που θέλουν: «Είμαι αισιόδοξος. Νομίζω ότι παίζουμε καλύτερα τον τελευταίο καιρό. Βγάζουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο. Εγώ προσωπικά είμαι τελειομανής. Δεν ξέρω όμως πολλές καινούριες ομάδες που οι προπονητες τους, να είναι ευχαρστημένοι αυτή την εποχή. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Είμαι αισιόδοξος. Δουλεύουμε πολύ και θα βελτιωθούμε».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα