Έφτασε στις 06:30 ο ΠΑΟΚ στην Κλαϊπέντα (pic)

Έφτασε στις 06:30 ο ΠΑΟΚ στην Κλαϊπέντα (pic)

Gazzetta team
Έφτασε στις 06:30 ο ΠΑΟΚ στην Κλαϊπέντα (pic)

bet365

Η... οδύσσεια του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε στις 06:30 της Τρίτης (14/11), όταν κι έφτασε η αποστολή στην Κλαϊπέντα, για το ματς με την Νεπτούνας (15/11, 19:00).

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Παναθηναϊκός – Χίμκι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Τέλος καλό, όλα καλά για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» ταλαιπωρήθηκαν αρκετά στο ταξίδι τους για την Κλαϊπέντα της Λιθουανίας, αλλά κατάφεραν να φτάσουν στον προορισμό τους στις 06:30 την Τρίτη (14/11).

Αρχικώς η αποστολή πέταξε στις 15:30 της Δευτέρας (13/11) για την Φρανκφούρτη και από εκεί για Ρίγα. Όμως, παίκτες κι επιτελείο... κόλλησαν στην Λετονία λόγω ομίχλης, αποσκευές χάθηκαν όπως ανέφερε η ΚΑΕ, αλλά τελικά ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα μπορέσει να ξεκουραστεί λίγο, για τον αυριανό αγώνα με την Νεπτούνας (15/11, 19:00).

«Νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, αλλά... Θεσσαλονίκη, Φρανκφούρτη, Ρίγα και κολλήσαμε εκεί. Ακύρωση πτήσης λόγω ομίχλης, χαμένες αποσκευές. Ξεκινάμε οδικώς για Κλαΐπέδα και ο Θεός βοηθός!!! Κάποια στιγμή θα έρθουν και μερικές από τις αποσκευές μας που η απαράδεκτη AirBaltic δεν φρόντισε να φτάσουν στην ώρα τους στη Ρίγα! Μεγάλη ταλαιπωρία για τους παίκτες μας, που θα πρέπει να ανακτήσουν δυνάμεις για προπόνηση και τον αγώνα της Τετάρτης. ΠΑΟΚ είσαι. Αντέχουμε...», έγραψε η ΚΑΕ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα