Νίκη και αλλαγή δεδομένων για τον Άρη!

Αντωνία Σπανού
Νίκη και αλλαγή δεδομένων για τον Άρη!

bet365

Ο Άρης υποδέχεται την Αβελίνο (19:30, NS2) και μετά τα άτυχα αποτελέσματα η νίκη αποτελεί μονόδρομο και αγωνιστικά αλλά κυρίως ψυχολογικά.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Ο Άρης υποδέχεται στο Nick Gallis Hall την Αβελίνο για την 6η αγωνιστική του Champions League και η νίκη αποτελεί μονόδρομο κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι.

Οι συνεχόμενες ήττες με αποκορύφωμα αυτή από τον ΠΑΟΚ για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, έχει χαλάσει την ψυχολογία των παικτών του Παναγιώτη Γιαννάκη, που μέσω της ιταλικής ομάδας θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να αλλάξουν την ψυχολογία την δικιά τους αλλά και του κόσμου.

Ο Άρης τουλάχιστον για 2 παιχνίδια ακόμα δεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μπρεντ Πετγουέϊ, που ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του, ενώ ο Δημήτρης Φλιώνης έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης για την ομάδα του.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν χάνει την πίστη του στην ομάδα του, ενώ έθιξε και τον θέμα των τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Άρης με τους Κιθ Μπένσον και Κουάμε Βον, να μην έχουν μπει στο πρόγραμμα, ενώ και ο Τσαϊρέλης ήταν εκτός.

Από την πλευρά τους και οι Ιταλοί ήρθαν στην Ελλάδα με δύο πολύ μεγάλες απουσίες.

Ο Μπρούνο Φιτιπάλντο αλλά και ο Κίριλο Φεσένκο δεν θα ενισχύσουν την ομάδα του με τον Αργεντινό να είναι τεράστιο πλήγμα για εκείνους.

Ο Άρης με τον κόσμο στο πλευρό του θέλει την νίκη που θα βάλει τέλος στο αρνητικό σερί και θα δώσει βαθμούς και ψυχολογία στην ομάδα.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα