Παπαθεοδώρου: «Πλέον έχουμε καλύτερη ψυχολογία»

Παπαθεοδώρου: «Πλέον έχουμε καλύτερη ψυχολογία»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Πλέον έχουμε καλύτερη ψυχολογία»

bet365

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί αυτή την ώρα για τη Λιθουανία όπου στο πλαίσιο του BCL θα αντιμετωπίσει τη Νεπτούνας και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα με τη συγκεκριμένη ομάδα όσο και για την κατάσταση της ομάδας του.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Ο 42χρονος τεχνικός στάθηκε αρχικά στην καλή ψυχολογία της ομάδας του έπειτα από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη. «Έχουμε καλύτερη ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι κι έχουμε μπροστά μας ένα ταξίδι Γολγοθά αλλά και τον αγώνα με μια πολύ καλή ομάδα με σωστή οργάνωση παιχνιδιού η οποία παίζει σε υψηλό τέμπο. Θεωρώ ότι η ομάδα μας είναι σε καλό επίπεδο και θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε εμφάνιση που θα μας δώσει τη νίκη. Η Νεπτούνας είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα στην έδρα της».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στο χαμένο έδαφος που θα πρέπει να καλύψει ο ΠΑΟΚ. «Πρέπει να συνυπολογίσουμε όμως ότι βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας, θεωρώ ότι έχουμε πιθανότητες κι αυτές θα διεκδικήσουμε».

Ρωτήθηκε επίσης για τον Κέβιν Ντίλαρντ, όπου έδειξε ότι δεν ήθελε να μπει σε λεπτομέρειες λέγοντας ότι «προσπαθούμε με τους παίκτες που έχουμε διαθέσιμους να αποδώσουμε αναλόγως και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα», είπε και ρωτήθηκε για τον αντικαταστάτη του. «Είχαμε φτάσει κοντά στην απόκτηση ενός παίκτη, τελικώς δεν τα καταφέραμε. Έχουμε συγκεκριμένους στόχους – ο ένας είναι ελεύθερος, ο άλλος έχει ομάδα και ο τρίτος πρόκειται να αποδεσμευτεί – και δουλεύουμε πάνω σε αυτήν την κατεύθυνση. Είμαι κοντά και ταυτόχρονα μακριά. Ενδεχομένως στον αγώνα με το Ρέθυμνο να έχουμε έναν νέο παίκτη».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα