Γιαννάκης: «Μας αδικούσε το σκορ»

Gazzetta team
Γιαννάκης: «Μας αδικούσε το σκορ»

bet365

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης σχολίασε την ήττα από την Μπεσίκτας και το γεγονός ότι ο Άρης έφτασε αισίως τις τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

«Δεν ήταν μόνο το πρώτο δεκάλεπτο.... Γενικά είχαμε ένα καλό διάστημα μέχρι το 25' όπου νομίζω ότι μας αδικούσε το σκορ καθώς θα μπορούσαμε να ήμασταν μπροστά. Είχαμε καλές αντιδράσεις, διαβάζαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου αλλά ξέραμε ότι η Μπεσίκτας έχει παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να ανοίξουν το σκορ καθώς είναι τοπ παίκτες. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό και την επιμονή σε πράγματα που ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε κάποια εύκολα σουτ τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει. Ίσως έπαιξε ρόλο η κούραση του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Χάσαμε άμυνες γιατί δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τους παίκτες και μας τιμώρησαν. Μας αδικεί το σκορ αλλά όταν χάνεις τη συγκέντρωσή σου και τη δύναμή σου κάνεις παιδαριώδη λάθη» εξήγησε αρχικώς ο προπονητής του Άρη μετά την ήττα από την Μπεσίκτας.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την εικόνα του Άρη στο φινάλε: «Καταρχήν με ενοχλεί. Έχω πει κάθε κατοχή έχει αξία και δεν αναφέρομαι στη διαφορά. Σημασία έχει ότι πρέπει εμείς να δουλέψουμε γιατί δεν έχουμε την ίδια εμπειρία με τις άλλες ομάδες. Δεν έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία στα γκαρντ και στους ψηλούς που να μπορούμε να διορθώσουμε πράγματα στη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίον σκεφτόμαστε. Βίντεο και προπόνηση σε καθημερινή βάση».

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο Άρης υπέστη την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του εξήγησε: «Για μένα δεν είναι θέμα ήττας αλλά εξοικείωσης και δουλειάς στα πράγματα που θέλεις να κάνεις με τα προσόντα που έχεις. Προσθέτουμε πράγματα αλλά δεν έχουμε φτάσει στο σημείο που θέλουμε. Η δουλειά και ο χρόνος θα είναι ο σύμμαχός μας».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα