Ευρωπαϊκή βραδιά... ντυμένη στα κίτρινα!

Αντωνία Σπανού
Ευρωπαϊκή βραδιά... ντυμένη στα κίτρινα!

bet365

Ο Άρης φιλοξενείται από την Μπεσίκτας (19:30, ΕΡΤ3, NS2) και η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Γαλλία για να αντιμετωπίσει την Στρασμπούρ (21:30, NS1) στο πλαίσιο του Champions League.

Το πρόγραμμα ανταμοιβής της Sportingbet κάνει τη διαφορά. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+)!

Στα... κιτρινόμαυρα ντύνεται σήμερα η ευρωπαϊκή βραδιά του Basketball Champions League. Άρης και ΑΕΚ προέρχονται από ένα απαιτητικότατο πρόγραμμα και καλούνται να μαζέψουν δυνάμεις για να μπουν σε ακόμα μια ευρωπαϊκή πρόκληση.

Οι δύο ελληνικές ομάδες προέρχονται από εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα και έχουν αντίστροφή ψυχολογία.

Πρώτος στην «μάχη» ρίχνεται ο Άρης έχοντας δύσκολο έργο κόντρα στην Μπεσίκτας. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη προέρχεται από συνεχόμενες ήττες με τελευταία να είναι και ο αποκλεισμός από τον τελικό του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό και ένα θετικό αποτέλεσμα θα είχε διπλό όφελος βαθμολογικό και κυρίως ψυχολογικό. Η Μπεσίκτας είναι μια ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ, τεράστιο μπάτζετ και έχει χαρακτηριστικά ομάδας Euroleague, ενώ ξεχωρίζει και η ποιότητα του προπονητή της, Σάριτσα.

Στην περιφέρεια ξεχωρίζει η γνώριμος μας από το πέρασμα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, Ντι Τζέι Στρόμπερι, ενώ και ο Ντίμπλερ έχει κάνει πέρασμα από τον Πανιώνιο.

Η τουρκική ομάδα είναι εξαιρετικά ποιοτική και ο Παναγιώτης Γιαννάκης πρέπει να βρει τρόπο να την περιορίσει., ενώ όπως τόνισε και ο Μπρεντ Πέτγουέϊ ο Άρης πρέπει να ξεπεράσει και την επιθετική δυστοκία που αντιμετωπίζει.

Προβλήματα τραυματισμών δεν αντιμετωπίζει ο Άρης και μετά το δύσκολο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό και την σειρά αγώνων που έχουν δώσει οι κίτρινοι καλούνται να μαζέψουν τις δυνάμεις τους, να βρουν συγκέντρωση και να παλέψουν για ένα αποτέλεσμα που θα δώσει πολλά παραπάνω από τους βαθμούς της νίκης.

Η άλλη ελληνική ομάδα που ρίχνεται σήμερα στο Champions League είναι η ΑΕΚ, που θα μπει στο παρκέ με την ψυχολογία στα ύψη. Η ομάδα του Μανωλόπουλου βρίσκεται στην Γαλλία για να αντιμετωπίσει την Στρασμπούρ και να συνεχίσει το θετικό της σερί.

Μετά την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και την πολύ καλή εμφάνιση η ΑΕΚ καλείται να δείξει σταθερότητα και να μπει με τον ίδιο τρόπο στο παιχνίδι κόντρα στους Γάλλους. Οι Γάλλοι οι οποίοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του πρώην «κιτρινόμαυρου», Μάικλ Ντίξον, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον ώμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα