Πήρε θέση για την «επίθεση» στον Γιαννακόπουλο ο Σάκοτα (pic)

Κάτια Πετροπούλου
Πήρε θέση για την «επίθεση» στον Γιαννακόπουλο ο Σάκοτα (pic)

bet365

Σε διευκρινήσεις προέβη ο Ντούσαν Σάκοτα, όσον αφορά τα λεγόμενά του σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε και απάντησε σε σχόλιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το πρωί της Δευτέρας (06/11) ο Ντούσαν Σάκοτα κλήθηκε να απαντήσει στο σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πως «είναι ξεφτίλα να χάνεις από την ΑΕΚ».

Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» ανέφερε μεταξύ άλλων στον «ΣΠΟΡ FM 94.6» πως «Θεωρώ ότι ήθελε να προκαλέσει μια αντίδραση και να προκαλέσει λίγο και την ΑΕΚ. Όμως δεν μπορεί να πει ένα τέτοιο πράγμα για την ΑΕΚ ένας λογικός άνθρωπος. Πόσω μάλλον όταν είναι στο χώρο του μπάσκετ και ξέρει τι έχει προσφέρει αυτή η ομάδα».

Ωστόσο, οι δηλώσεις του 31χρονου φόργουορντ παρερμηνεύθηκαν, όπως θεώρησε ο ίδιος, και θέλησε να βάλει σε τάξη τα πράγματα, εξηγώντας μέσω instagram:

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

«Με αφορμή δήθεν δηλώσεις μου κατά του κυρίου Γιαννακόπουλου θα ήθελα να αναφέρω τα εξής: Καμία επίθεση δεν έγινε από εμένα προς τον κύριο Γιαννακόπουλο κατά την συνέντευξη που παραχώρησα στον Sport FM.
Έχω μάθει να σέβομαι κάθε αντίπαλο μου όταν αγωνίζομαι, πόσο μάλλον τον Παναθηναϊκό του οποίου υπήρξα μέλος για αρκετά χρόνια. Όπως σέβομαι και την οικογένεια Γιαννακόπουλου, η οποία με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου.
Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους, όπως εμείς οι αθλητές έχουμε τον απαιτούμενο σεβασμό απέναντι τους και παίρνουμε χρόνο από το ρεπό μας για να δίνουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις τους, έτσι κι αυτοί πρέπει να έχουν την αξιοπρέπεια να μεταφέρουν τις απαντήσεις μας όπως ειπώθηκαν, και όχι να παρερμηνεύουν τα λεγόμενα μας για να προκαλούν ίντριγκες εκεί που δεν υπάρχουν.

Σας ευχαριστώ
».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα