Παπαθεοδώρου: «Να βρούμε δύναμη για την προσωπική άμυνα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Παπαθεοδώρου: «Να βρούμε δύναμη για την προσωπική άμυνα»

bet365

Η αμυντική αναποτελεσματικότητα είναι το κύριο αντικείμενο συζήτησης στον ΠΑΟΚ αλλά και ο λόγος της (μέχρι στιγμής) κακής πορείας της ομάδας. Σε αυτόν τον τομέα στάθηκε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ενόψει του αυριανού(31/10) αγώνα με τη Σαλόν στη Γαλλία.

Σε λίγη ώρα ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση επί γαλλικού εδάφους. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σε δηλώσεις του στο www.paokbc.gr σκιαγράφησε τους περσινούς Πρωταθλητές Γαλλίας και μίλησε για την ανάγκη βελτίωσης στην άμυνα. «Είναι μία παραδοσιακή ομάδα από τη Γαλλία, παίζει με ρυθμό, ενέργεια και υψηλό τέμπο, όπως όλες οι γαλλικές ομάδες. Έχουν μία προσθήκη στο ρόστερ τους, του Dorsey, ενός καθαρού πλέι μέικερ που ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα και τους βοήθησε να κάνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Για μας είναι το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, έχουμε να διαχειριστούμε την κούραση, αλλά αυτό που είναι σημαντικό για μας είναι να βρούμε τη δύναμη να παίξουμε προσωπική άμυνα, να σταματήσουμε το ρυθμό τους και τις προσωπικές τους φάσεις, κάτι στο οποίο στηρίζονται πολύ. Είναι μία ομάδα που έχει παιχνίδι και κοντά, αλλά και μακριά από το καλάθι και αυτό θα είναι το κλειδί του παιχνίδι. Να έχουμε συγκέντρωση».

LA LIGA 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε και στο επίπονο πρόγραμμα αγώνων που έχει ο ΠΑΟΚ από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. «Εμείς έχουμε να διαχειριστούμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του BCL, με τρία εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη. Αν το πετύχουμε θα έχουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντί τους στη μάχη της πρόκρισης».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα