Η διαβολική σύμπτωση των 70 πόντων και ο Τσαϊρέλης

Η διαβολική σύμπτωση των 70 πόντων και ο Τσαϊρέλης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η διαβολική σύμπτωση των 70 πόντων και ο Τσαϊρέλης

bet365

Ένα πράγμα που δείχνει να έχει κατακτήσει ο Άρης στον (περίπου) έναν μήνα επίσημων αγώνων είναι η αμυντική αποτελεσματικότητά του στο Nick Galis Hall, ενώ χρίζει… επιστημονικής εξήγησης ότι στους τρεις από τους τέσσερις εντός έδρας αγώνες σημείωσε 70 πόντους!

Η δράση συνεχίζεται στους αγώνες της Euroleague με live στοίχημα από το κινητό! 21+

Αν μάλιστα αρχίσουμε από το τελευταίο, είναι τουλάχιστον ασυνήθιστο αυτό που συμβαίνει με τον Άρη στο BCL. Σημείωσε 70 πόντους στον καθένα από τους τρεις αγώνες στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Στις δύο φορές αποδείχθηκαν αρκετοί λόγω της αμυντικής αποτελεσματικότητάς τους, αλλά δε συνέβη το ίδιο στη Νίμπουρκ.

Αν εστιάσουμε στους τέσσερις αγώνες που έγιναν στο Nick Galis Hall (συμπεριλαμβανομένου και του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ), στους τρεις αγώνες πέτυχε από 70 πόντους. Επικράτησε 70-62 της Ναντέρ, 70-63 του ΠΑΟΚ και 70-64 της Ζιέλονα Γκόρα. Εξαίρεση αποτέλεσε το παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου οι 64 πόντοι αποδείχθηκαν αρκετοί.

Για να επιστρέψουμε στ εισαγωγικό σημείωμα, το στοιχείο που χαρακτηρίζει τον Άρη στους αγώνες στο Nick Galis Hall (σ. σ. πριν τη σπουδαία πρόκληση της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό) είναι η αμυντική αποτελεσματικότητά του. Για την ακρίβεια δέχεται κατά μέσο όρο 62.9 πόντους και κατ’ αυτόν τον τρόπο καλύπτει και την περιορισμένη παραγωγικότητά του στην επίθεση η οποία περιορίζεται λίγο παραπάνω από τους 68 πόντους.

Συνεχίζοντας επί των αριθμών, απέναντι στη Ναντέρ ο Μιχάλης Τσαϊρέλης πλησίασε αλλά δεν «κατέρριψε» το ατομικό ρεκόρ πόντων του με τη φανέλα του Άρη. Ο έμπειρος φόργουορντ σημείωσε 15 πόντους, δηλαδή δύο λιγότερους από το ρεκόρ του, τους 17 πόντους που είχε πετύχει στον τρίτο αγώνα των περσινών playoffs απέναντι στην ΑΕΚ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα