Γιαννάκης: «Σαν να μην υπήρχαμε στο γήπεδο»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Γιαννάκης: «Σαν να μην υπήρχαμε στο γήπεδο»

bet365

Αρκετά εκνευρισμένος από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του, ο Παναγιώτης Γιαννάκης υποστήριξε ότι έτσι όπως έπαιξε ο Άρης ήταν σαν να μην εμφανίστηκε στο γήπεδο.

«Συγχαρητήρια στη Νίμπουρκ η οποία κέρδισε δίκαια. Από την αρχή του παιχνιδιού έπαιξε δυνατά σε αντίθεση με μας που κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό γυρίσαμε το παιχνίδι αλλά δεν είχαμε την ίδια συμπεριφορά στο τρίτο δεκάλεπτο όπου επίσης κάναμε πολλά λάθη. Έτσι όπως παίξαμε ήταν σαν να μην εμφανιστήκαμε στο παιχνίδι. Αντιθέτως, η Νίμπουρκ συνέχιζε να βάζει εύκολα σουτ και το κακό για μας ήταν ότι παρότι δεχθήκαμε 99 πόντους μόνο τρεις παίκτες – ο Ουίβερ, ο Μούρτος και ο Βασιλόπουλος – έκαναν τρία φάουλ και οι υπόλοιπο από ένα».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Τι να πω; Ότι και να πω είναι λίγο. Έχω θυμώσει, έχει στενοχωρηθεί. Δεν μπορούμε να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα σε ένα παιχνίδι. Δεν γίνεται να μην κάνουμε φάουλ και να τρώμε λέι απ, εύκολα σουτ και να κάνουμε λάθη. Δεν είναι αυτή η εικόνα μας, υποσχόμαστε ότι θα την αλλάξουμε. Όποιος προσπαθήσει να το κάνει, παίζει. Όποιος δεν μπορεί να το κάνει, δεν χρειάζεται… Είμαστε εδώ για να παλέψουμε. Έχουμε στιγμές, έχουμε στοιχεία, αλλά σήμερα κανείς δεν προσπάθησε να παλέψει για μια μπάλα. Όλες οι διεκδικούμενες μπάλες ήταν δικές τους. Κάναμε εύκολα λάθη, μας έβαλαν λέι απ σε ένας εναντίον ενός, έβαζαν σουτ ελεύθεροι. Αυτό δεν θα ξανασυμβεί».

Ο Γκάρι Μπελ συμφώνησε με τον προπονητή του τονίζοντας ότι «δεν είχαμε ενέργεια και ουσιαστικά κάναμε ότι είχαμε κάνει απέναντι στον Κόροιβο. Είπαμε στο δεύτερο ημίχρονο να μπούμε δυνατά αλλά οι αντίπαλοι βρήκαν ρυθμό, έβαλαν τα σουτ κι εμείς δεν παίξαμε την άμυνα που έπρεπε. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό σε εκτός έδρας παιχνίδι», είπε ο Αμερικανός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα