Κατσίβελης: «Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40'»

Κατσίβελης: «Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40'»

Gazzetta team
Κατσίβελης: «Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40'»

bet365

Ο Δημήτρης Κατσίβελης αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Γκαζιάντεπ και τα στοιχεία που θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Ο Έλληνας γκαρντ βρίσκεται στον ΠΑΟΚ περίπου 15 μέρες, αλλά γνωρίζει καλά πως οι υποχρεώσεις τρέχουν. Ο Δημήτρης Κατσίβελης μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε για την αναμέτρηση με τη Γκαζιαντέπ, «Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά, να έχουμε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία, κάνουμε καλή δουλειά και θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια» τόνισε αρχικά.

Για το ματς με την Γκαζιαντέπ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα τα παιχνίδια. Παίζουμε στην έδρα μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, θα πρέπει να μπούμε δυνατά και να πάρουμε την πρώτη νίκη της χρονιάς. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, είναι μια ομάδα με ρυθμό, μπορεί να πάρει γρήγορα διαφορά, θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, όσο εύκολα μπορεί να πάρει διαφορά μπορεί και να την χάσει, εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, θα είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Για την δική του εικόνα: «Δουλεύω, έχω καταφέρει να έρθω κοντά στην ομάδα, με τον κόουτς είχαμε δουλέψει και πέρσι μαζί, με έχουν βοηθήσει όλα τα παιδιά. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση στο πλάνο του προπονητή και στο τι προετοιμάζουμε μέσα στην προπόνηση, στο τελευταίο παιχνίδι κάναμε καλή προσπάθεια. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε την συγκέντρωσή μας, δεν ακολουθήσαμε το πλάνο, το επόμενο βήμα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα