Με Κόνιαρη κόντρα στην Γκαζιαντέπ

Με Κόνιαρη κόντρα στην Γκαζιαντέπ

Με Κόνιαρη κόντρα στην Γκαζιαντέπ

Ο Αντώνης Κόνιαρης συμμετείχε και ολοκλήρωσε το σημερινό(16/10) πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες επιστροφής του στη δράση στον μεθαυριανό(18/10) αγώνα με την Γκαζιαντέπ στο PAOK SPORTS ARENA.

Ο νεαρός πλέι μέικερ τραυματίστηκε (βαρύ διάστρεμμα) την προπαραμονή του αγώνα Κυπέλλου (4/10) με τον Άρη στο Nick Galis Hall. Στο διάστημα των δύο εβδομάδων που μεσολάβησε ακολούθησε πρόγραμμα θεραπειών και σήμερα συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για τον εντός έδρας αγώνα με την Γκαζιαντέπ στο PAOK SPORTS ARENA.

Αντιθέτως, παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Θόδωρου Ζάρα ο οποίος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση και συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης – ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς – αλλά η απουσία του από το πρόγραμμα προπόνησης αποφασίστηκε κυρίως για προληπτικούς λόγους καθώς υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα με την τουρκική ομάδα.

Best of internet